Mai cam are dreptate. Ideea este ca odata ce ajungi sa iti faci suvite sau sa te vopsesti in tot capul o sa fi nevoita sa repeti chestia asta la cateva luni.mai ales daca este o schimbare radicala, de la saten la brunet de exp. De ce nu incerci sa te faci cu nuantator? nu are amoniac si se duce la cateva spalari
Eu zic sa o asc pentru ca are dreptate.
Pai...daca aceea e poza ta, arati mai mare de 15 ani, si cateva suvite n-ar strica, daca nu tu esti in poza...in fine.
Dar, daca tu vrei sa te vopsesti nu va fi bine deoarece in fiecare luna trebuie din nou si din nou sa te vopsesti si sa ai grija vopsitului pe par...
deci...inca nu, zic eu.
relax...mai ai destul timp, doamne...toata viata!
ce naiba? fetele din gascata te-au determinat? au si ele fite?
Http://www.divahair.ro/......ice_nuanta
poti sa o faci si natural, nu trebuie vopsea care sa dauneze :* succes
Nici pe mine nu vroiau sa ma lase de nici-o culoare dar m-au lasat de ziua mea) daca iti zic ca nu e frumos sa te vopsesti ca n-are rost, zi-le ca nu trebuie sa fie frumos sau sa le placa lor, trebuie sa-ti placa tie si sa te simti tu bine:* sper sa reusesti:*
Buna! Si eu am tot 15 ani si pentru nimic in lume nu ma vopsesc de la varsta asta. Colegele mele de la scoala s-au vopsit si au parul varza! Are aspect nesanatos si li se decoloreaza culoarea.Una dintre ele e bruneta, dar are radacinile satene. Plus de asta, o sa incaruntesti mai repede.
AI doar 15 ani.mai ai de copilarit, toata viata o sa ai timp de vopsit... asta e parerea mea... Tu faci ce vrei, dar am vrut sa iti demonstrez ca nu toate fetele de 15 ani se vopsesc
Pai zi-i ca daca te vei vopsi vei scapa de matreata, de sebum, ca asa si este.
Te rog mult de tot sa ma anunti cand ai gasit solutia, adica cum ai facut sa te lase
ca si eu VREAAAU SA MA VOPSESC!
SI TOT 15 ANI AM
da face ca" vai ca dupa aia trebuie sa te vopsesti din 2 in 2 luni" ceva de genu
ooff.si eu vreaau sa ma vopsesc
stiu ca nu e un raspuns ce ti-am dat eu acum
adica.pe mine ma lasa sa imi fac suvite Da eu vreau sa ma vopsesc!
Pai... spune-i ca toate prietenele tale sunt vopsite si frumoase.iar acum... daca nu faci ce fac si ceilalti ( nu tot bineinteles) estiu exclus.ii spui ca nu se va intampla nimic etc.
Scumpa mea tu la 15 ani vrei sa iti vopsesti parul? Faci o mare greseala.Da o sa arati mai diferit si o sa primesti mai multa atentie o perioada scurta de timp, dar sa platesti pretul distrugerii unui par sanatos este destul de prostesc. Mama ta stie ce vorbeste. Sfatul meu, daca vrei sa iti schimbi un pic aspectul punti un pirce sau mai puneti un cercel in partea de sus a urechii. ies in evidenta sunt frumoase si nu strica nimic. Daca te vopsesti de pe acum, pe la 20 de ani o sa ai probleme cu caderea parului si o sa iti piarda culoarea si volumul. Stiu ca probail nu am ajutat cu absolut nimic, dar iti dau un sfat prietenesc.
Daca chiar iti doresti sa te vopsesti poti s-o faci cu nuantator de par si eu am fost facuta si crede-ma ca mi-a placut foarte mult si ziceai ca sunt vopsita permanent cel mai bine este ca nu este permanent ci temporal se ia la cateva spalari si te poti face cu culoare vrei insa cumpara 3 pliculete sa iti ajunga si sa se prinda si mai bine dupa ce se ia nuantarorul poti incerca noi culori si asa esti in castig iar parul tau se face si mai frumos si nu arde parul ca vopseaua permanenta.
Ce-i drept si eu am pus aceeiasi intrebare mamei mele si am primit acelasi raspuns! Dar cred ca ai putea sa-i spui sa te lase macar acum sa vezi cum arata. Spune-i ca esti suficient de mare si ca multe alte fete de varsta ta si-au facut suvite! P.S. Daca nu iti va placea nu-ti face griji parul creste in medie 40 cm/an!
Pai are dreptate daca chiar vrei sa te vopsesti fa-ti 3 4 suvite si atat.
Daca te vei vopsi la 20 25 de ani vei avea fite albe.
Ii poti spune ca multe colege de-ale tale s-au vopsit sau ca doar cateva suvite nu iti strica parul sau arata-i poze in care sunt fete vopsite si arata bine nu stiu gasesti u ceva... bafta. fundita?
Imi pare rau dar sunt de acord cu mama ta.Eu am 18 ani si mi-am facut suvite blonde la 16 ani eu fiind pe atunci satena apoi 1 an jumate am regretat amarnic ca mi-am pus vopsea in par pentru ca se vedea foarte urat si imi cadea rau de tot parul. Apoi mi-am luat nuantator(e mult mai slab decat vopseaua ca si chimicale)si m-am facut roscata si vad ca parul meu e super ok.Concluzia: asteapta sa cresti si pui vopsea cand iti apar primele fire albe sau poti pune si acum daca vrei sa ai chelie la 25 de ani.E zic mai bine sa aplici nuantator.In acest fel poti testa mai multe culori si nici nu arde parul daca il folosesti exact cum scrie in prospect.
Convinge-o pe mama ta sa te vopsesti natural! pentru. par blond-zeama de lamaie si tai la soare 2-3 ore.cauta pe www.divahair.ro
Eu cred ca mama ta are dreptate.De ce sa-l vopsesti? Doar pentru a fi la moda? Crede-ma,multi tineri asa ca tine,rezulta prin a arata mai imbatraniti dupa ce se vopsesc. Apoi,vopselele duc la caderea parului.
De ce sa nu incerci o colorare naturista, care nu implica substante toxice pentru parul tau? Vei avea avantaje:nu o sa trebuiasca sa te vopsesti intr-una ca sa nu arate parul rau.O vei putea aplica cand vrei, caci se va duce la prima spalare.Sau poti folosi spray de par colorat pentru suvite.
Pai 1; supui ca te omori 2; spui ca pleci de acasa 3; o ajuti la treaba prin casa 4; O rogi foarte frumosss si 5; Te vopsesti fara sa-i spui plzz funda
Pai de ce crede ca iti strici parul? La varsta ta multe fete sunt vopsite si nu li s-a stricat parul pentru ca firul li sa ingrosat... Fundita?
Eu zic ca la varsta ta nu este bine sa incerci sa te vopsesti deoarece vopsindu`l de la varsta asta culoare vopselii va dure ceva timp in functie de vopsea si va tebui sa te vopsesti din nou...eu zic ca esti prea mik ptr.asa ceva! tu vrei sa iti faci suvite? sau asa ii spui iei?
Eu zic sa nu te vopsesti.Esti inca destul de mica.Nush cum arati dar presupun ca nu merita sa-ti strici parul si ca esti foarte frumoasa asa cum esti.Inteleg sa-ti faci pe-acolo o suvita, doua.Dar iti zic sa nu te vopsesti ca poate vei regreta.Nu e un joc sa zici ca ti-a furat cineva contul sau ceva d genul si apoi sa regreti, e realitate.
breaktherules întreabă: