1.Păi, îmi plac băieții care se îmbracă pentru ei, nu pentru a " cuceri " o fată. Așa cum eu mă îmbrac pentru mine, îți place bine, nu și mai bine.
2. Evident, sunt atrasă de o anumită estetică, dar mna, dacă nu ești confortabil în ceea ce porți degeaba. ( aici nu mă refer la casual, si într-o ținută eleganta te poți simți ok cu tine, să fii confortabil în ea )
3. Lucrurile se învață. Caută ceva numit teoria culorilor, pe scurt, trebuie să porți maxim 3 culori și ălea să fie complementare. E un cerc al culorilor, recomand videoclipul pe subiect al Andreei Balaban, da sigur mai sunt multe despre.
4. Despre situații la fel găsești la persoana dată anterior videoclipuri. Poți fi casual/ elegant oricând mai puțin la tearru/ operă/ eveniment unde te duci aranjat ( și la date măcar puțin, ea oricum se va face drăguță) și de asemenea pentru activități fizice doar nu te duci în cămașă.
5. Nu contează brand ul. E foarte irelevant, contează materialul hainelor și culorile. ( n videoclipuri pe subiect ) și surpriză, dar nu trebuie să cheltuiești mulți bani pentru a te îmbrăca bine.
6. Nu da o șansă cuiva sau respinge în funcție de zodie.
M-ai pierdut de la zodia ta erotică. Eu cred că de la treaba cu zodiile nu te plac fetele, nu de la haine. Faptul că asta ai simțit să zici prima oară despre tine este deprimant.
Cât despre haine de complici foarte mult, o dai în ridicol. Șade bine, bine, șade rău, schimbă. Trebuie sa iei haine simple care se potrivesc cu orice și să poți face cat mai multe combinatii. Niste blugi, niste stofe, niste traininguri, bluze si camași și asta e. Mergi pe negru, gri, belumarin, crem etc. Nu e mare brânză.
Eu personal prefer un băiat/bărbat îmbrăcat decent, cu hainele curate și asortate corespunzător.
Ca sfat vestimentar pe care ți l-aș putea da: încearcă o combinație în stil casual, adică un de tricou alb, sacou și pantaloni negrii cu adidași albi.
Mai poți purta clasicul tricou alb, cu blugi și adidași albi.
Mie personal îmi plac băieții care se îmbracă astfel.
Da și în zilele săptămânii? Cum as putea să mă îmbrac mai Sport să normal, la întâlnire cu i fată sau la primare în parc? Sport poate dar spre casual, cum să le imbin?
Eu am inspiratie de la asiatici, daca ii vezi cum se imbraca mori. Am si un ochi bine format.
Teebuie sa probezi mai multe haine si tinute pentru a vedea care te avantajeaza mai bine si care nu. Te poti lua si de pe internet.
Problema cu fetele, chiar nu inteleg, dupa cum zici ca te imbraci, mie imi place stilul tau vestimentar, dar depinde si cum le combini.
Imi era usor daca vedeam verde in fata, dar cum nu se poate, doar cu asta te-am putut sfatui.
Bafta
Georgian1992 întreabă: