anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de ajutoru vostru. Stiti cumva de o crema " minune " care se poate aplica peste fondul de ten atunci cand simti nevoia [ ai stari de oboseala ] si care te face ca noua?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Crema minune este somnul!
Nu se aplică peste fondul de ten nimic, cel mult fard de obraz sau pudră minerală compactă pentru a estompa excesul de sebum!
Pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Da, există această cremă "minune".Se numeşte Apidermin, se găseşte la Plafar şi costă 8 lei. Este foarte bună. Se poate aplica înainte de a te da cu fond de ten, sau după.

O zi frumoasă!

| valThina a răspuns:

SUB fondul de ten nu peste. poate te referi la corector care se aplica peste. daca vrei ceva bun pe care sa il pui sub te sfatuiesc sa folosesti creme cu aloe vera.eu asa folosesc si sunt foarte bune.am un set cu un spray, un concentrat si o crema cu aloe si propolis, sunt de la firma LR pacat ca in Romania ca sa le poti cumpara trebuie sa gasesti un reprezentant si sunt destul de scumpe, avand in vedere ca preturile sunt in euro si le cumperi cu acel pret. https://www.lrworld.com/lrweb/index.php?id=1828 au produse de tot felul, de la ingrijirea pielii pana la make up si sucuri pentru sanatate.eu sunt foarte multumita de ele. daca ai posibilitatea de a-ti achizitiona astfel de produse o sa simti diferenta

| valThina a răspuns:

@inocenta chiar nu am auzit pana acum de o crema care se aplica tpeste fondul de ten

| ericka9 a răspuns:

Poti incerca cu apa termala.Cand iti simti tenul obosit, pulverizezi pur si simplu pe fata si astepti sa intre in piele si gatahappyTen revigorat. Cu crema nu ma dau dupa ce m-am dat cu fdt pentru ca ma tem sa nu se intinda si fondul de ten/sa se duca.
Tu fa cum vrei:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@valThina, nu scumpete. Exista o crema care se aplica peste fond de ten fara probleme si iti da energie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Ross, aolo crema la care ma refer eu nu iti face nimic daca te dai peste fond de ten, e conceputa sa o folosesti in orice moment cvand simti oboseala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@valThina, exista dar cum eu am ditamai teancu de reviste si nu stiu in ce revista de moda am citit sfatul acordat unei persoane care se plangea ca este obosita la servici dupa x ore si care cerea un produs care sa o revigoreze.

| Ross_6211 a răspuns:

Poate sa dai pe sub fondul de ten...
Poti incerca orice crema cu ecolagen sau vitamina E. dar important e sa o aplici pe sub fondul de ten pentru ca o sa iti prinda mai bine si fondul si poti sa dai pe deasupra si cu o pudrawinking si o sa arati ca noua.
Dar nu uita sa lasi crema sa se usuce mai intailaughing