| Georgicaaa123 a întrebat:

Am nevoie de cateva sfaturi de la voi.Am auzit ca sucul de ceapa e bun pentru intarirea si accelerarea cresterii parului. Daca ar fi asa...cam cati cm mi-ar creste pe luna, tinand cont ca e si vara si zice ca accelereaza cresterea parului.

Răspuns Câştigător
| iamprettybored a răspuns:

Oricât de mult îți dorești să-ți crească părul, nu folosi suc de ceapă. Mirosul acela nu dispare nici după ce te speli pe cap, și nu cred că merită să miroși a ceapă toată vara pentru câțiva centimetri în plus.
Dacă ai părul des, du-te la o coafeză să ți-l fileze, pentru a crește mai ușor. Dacă ai vârfurile despicate, ar trebui să ți le tai atât cât să nu mai fie despicate, asta încurcă creșterea părului.
Folosește balsam pe vârfuri, după ce te speli pe cap, și la ultima clătire, clătește-te cu apă rece ca să îți întărească rădăcina și să nu îți mai cadă atâta păr.
În plus, masca de ou face minuni pentru creșterea părului. Bați două gălbenușuri de ou, le întinzi pe rădăcina părului, aștepți cam 20-30 de minute, te clătești și apoi te speli pe cap cu șampon.

Sper că te-am ajutat happy

| Georgicaaa123 explică (pentru iamprettybored):

Multumesc mult! Am incercat doar o data cu suc de ceapa,intr-adevar mai a ramas miros,dar parca imi schimbase parul, nu crescuse, dar parea ca nu mai cade, am mai inteles ca si masajul scalpului in fiecare zi ajuta foarte mult, si in masca cu ou nu trebuie nimic altceva decat ou?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu exista nicio solutie minune care sa iti faca parul sa creasca ca Fat Frumos... fie ca e ceapa, medicament sau ricin.

mai mult decat 1-2mm fata de ritmul normal nu o sa vezi orice ai face... poate doar daca traiesti la Cernobil

| IonelaMariana99 a răspuns:

Nu folosi suc de ceapa! Miroase nasol!