| marinela92 a întrebat:

Buna TPU am nevoie de o parere care extensii dureaza mai mult cele cu cheratina sau cele cu clip? care din ele este mai rezistenta? funda big grin

Răspuns Câştigător
| NoNaamexD a răspuns:

Pai....Depinde de calitatea extensiilor de par, dar niste extensii capilare bine intretinute rezista pana la 5 luni. In general, extensiile de par dureaza aproximativ doua luni, dar trebuie sa mergi frecvent la coafor: aproape in fiecare luna este necesara o vizita, pentru a-ti indeparta firele de par care s-au lipit in cheratina.

5 răspunsuri:
| NoNaamexD a răspuns:

Cele cu cheratina, deoarece cele cu clip se pot desface in cele mai neplacute momente si nu ne dorim asta, nu?
Sarbatori fericite si numai bine! :*

| marinela92 explică (pentru NoNaamexD):

Multumesc la fel big hug dar sti cumva cat timp tin cele cu cheratina?big grin

| NoNaamexD a răspuns (pentru marinela92):

Depinde de calitatea extensiilor de par, dar niste extensii capilare bine intretinute rezista pana la 5 luni. In general, extensiile de par dureaza aproximativ doua luni, dar trebuie sa mergi frecvent la coafor: aproape in fiecare luna este necesara o vizita, pentru a-ti indeparta firele de par care s-au lipit in cheratina.

| NoNaamexD a răspuns (pentru marinela92):

Pai....Depinde de calitatea extensiilor de par, dar niste extensii capilare bine intretinute rezista pana la 5 luni. In general, extensiile de par dureaza aproximativ doua luni, dar trebuie sa mergi frecvent la coafor: aproape in fiecare luna este necesara o vizita, pentru a-ti indeparta firele de par care s-au lipit in cheratina.

| SAMM0603 a răspuns:

Cheratina clarlaughing
Am o fata in clasa care are cu clip si o data la scoala strigau baietii dupa ea : vezi ca naparlestilaughing
Adica nu tin mult. Eu zic cu cheratina. Sarbatori fericite.

| PattyC a răspuns:

Eu zic ca cu cheratina.