| adfcg a întrebat:

Am nevoie de un sfat.Am cumparat azi un set din acela de cercei cu cate 3 perechi din magazinul SIX si,deoarece doar doi dintre ei imi placeau, nu m-am uitat cu atentie la a treia pereche si cand am ajuns acasa am observat ca are un mic defect, ii lipseste un detaliu.Nu este foarte evident dar pe mine ma deranjeza si as vrea sa vad daca ii pot returna.
Am bonul si tot ce e nevoie pentru a-i returna dar pe bon scrie "Nu primim retururi de cercei si articole de piercing din motive igienice."Mie mi se pare o prostie, adica daca un cercel are un defect din fabricatie ar trebui sa-l poti schimba, deoarece oricum nu va fi scos la vanzare din nou.Plus ca in acest magazin erau o gramada de fete care puteau sa probeze cerceii inainte sa-i cumpere, iar fetele care lucrau acolo nu le spuneau nimic.Deci ce credeti, ar trebui sa incerc sa-i returnez, am sanse sa primesc unii noi?

Răspuns Câştigător
| DarkShina5566 a răspuns:

Probabil ca o sa-ti faca scandal vanzatoarele laughing hei, da-i in colo de cercei. Nu e mare lucru ce ti s-a intamplat. Tu ai o parte din vina pentru ca nu te-ai uitat la cercei cu atentie.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vanzatoarele o sa se infurie, dar macar incearca. Daca nu lasa, sunt doar niste cercei. Si daca doar o pereche e '' stricata '' ce mai conteaza, pastreaza-le pe celelalte. big grin

| adfcg explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, oricum nu cred ca as purta acea pereche, deci mai bine ma bucur de celelalte.laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru adfcg):

laughing.

| Alicezzz a răspuns:

Posibil da, daca ele considera ca este un defect din fabrica, normal ca tr sa ti schimbe! Tu incearca ca nu ai nimic de pierdutwinking

| madapufi21 a răspuns:

Daca ai timp, poti incerca.

| anamia1998 a răspuns:

Pai daca pe bon scria ca nu se pot returna si au defect ai putea sa dai firma in judecata.Nu e asa valoroasa o pereche de cercei dar poate putea fii ceva lant mai valoros.Cred ca ai putea merge la vanzatoare si sa-i spui ca uitati au un defect pot sa ii schimb? ea va zice nu dar atunci ar fi mai bine sa vorbesti cu patronul firmei!

| Virguliță a răspuns:

Încercarea moarte n-are.