| EchoDemon a întrebat:

Am nevoie de un sfat. Ce ar fi potrivit sa port in prima zi de scoala.

Funda!

7 răspunsuri:
| Antonicuta4 a răspuns:

Pai daca esti in gimnaziu ar fi potrivit sa porti o camasa alba dar feminine cu un sacou si pantaloni negri iar in picioare poti sa iti iei niste pantofi cu un toc mai subtil!
Daca nu vrei asa poti opta pentru colanti de preferat negri cu un tricou lung cu un imprimeu(nu exagerat) cu niste botine nu prea inalte

| Andreeac33 a răspuns:

Eu as opta spre eleganta, de exemplu o fustita, o camasa si o pereche de balerini. Evenutal un pulover si o esarfa.

| seraina a răspuns:

Eu o sa imi iau un tricou alb cu o fusta din aceea stramta care este un gri foarte inchis spre negru si cu niste nesi din piele neagra

| LaGrenouille a răspuns:

E vorba de scoala, nu de moda. In licee si in scolile generale de obicei se poarta uniforma care este obligatorie. Daca nu aveti uniforma ar fi foarte frumos sa porti o camasa alba si o pereche de blugi SIMPLI negri sau albastri si o pereche de balerini. Daca e vreme urata poti opta pentru o gecuta subtire de toamna pe deasupra si o pereche de tenisi sau cizmulite pana la glezne.

| BlackChocolate1 a răspuns:

Costumul Evei...

| FallenAngel21 a răspuns:

Eu o sa port niste blugi mai stramti, tricou si tenisi. Chiar nu inteleg de ce iti faci atatea probleme despre ce o sa porti in prima zi. Ai un an intreg, in care poti sa porti toate hainele din dulap la scoala.

| Kristinnaaa a răspuns:

Bună,

Poți vedea aici mai multe idei de ținute pentru prima zi de școală:

http://sanduirina.com/back-to-school-10-tinute-stylish-la-preturi-mici/

Mult succes în noul an școlar! :)