Pai eu iti zic iar tu alegi si le combini cum vrei si cum crezi ca iti e mai usor:
-O modalitate rapida de a slabi e dieta cu oua,ceai verde si ovaz,cauta asta pe yt in engleza. (oatmeal,eggs, green tea and Apple diet) in combinatie cu sala, dar nu cardio foarte solicitant.
-Tonifiaza muschii la sala pentru a fii mai slaba, ca model e necesar sa fii tonifiata, pentru ca nu vrei sa zdrangane carnea pe tine
-Bea mai multa apa -3-4 l pe zi
-Inainte cu o ora de culcare bea doua pahare cu apa.La fel si dimineata pe stomacul gol.
-Poti sa incerci un trick asa..cand faci dus sa alterezi intre apa calda si apa rece,stimuleaza circulatia sanguina deci elimina grasimile.
-Alearga, putin in fiecare zi si o sa ai rezultate.
-Sport de pe yt-Victoria Secrets Angel Workout
-Mananca la ore fixe.
-Mananca mese dese si putine.
-Cand mananci mesteca bine si relaxeaza te, mananca cu portia(nu mult), in asa fel stomacul tau va digera mai bine si grasimile si alte chestii din mancare nu se vor mai stoca in corp, vor fii eliminate mai rapid.
Buna! Inainte sa slabesti asigura-te ca greutatea la care vrei sa ajungi este una care intra in grafice si nu iti este daunatoate sanatatii. Nu stiu cati ani ai, dar te-ai putea duce la un doctor nutritionist care te-ar ajuta sa slabesti si ti-ar face diferite regimuri alimentare speciale pentru tine.Din nou, depinde si de ce varsta ai, te-ai putea duce la sala sau te-ai putea uita la tutoriale pe Youtube si sa faci exercitii de acolo. Cea mai buna solutie cred ca ar fi varianta cu nutritionistul din moment ce ar sti ce sa iti dea si nu ar trebui sa stai sa iti ocupi timpul cu exercitii in afara scolii. Mult succes si multa sanatate!
Sfatul meu este ca sa ne pastram sanatatea. Daca greutatea ta se incadreaza la inaltimea pe care o ai, atunci ramai asa cum esti.
Parerea mea este ca directorii caselor de moda nu sunt sanatosi mintal. Ei obliga angajatii sa slabeasca sub limita admisa de medici. Nu cauta sa te angajezi in domeniul acesta.
Tu stii cat sufera modelele din cauza infometarii?
Cu oricare discuti intre patru ochi, vor confirma ca nu indraznesc sa manance o prajiturica, o inghetata, peau cafeaua si ceaiul fara zahar etc., doar sa nu se "ingrase" 5-10 grame, fiindca ii vor lua locul altele.
Modelele sunt provocatoare pentru unele femei care au complexe din cauza greutatii, dar
BARBATII normali cauta femeile cu forme feminine (90-60-90) si nu scobitoare.
In majoritatea lumii sunt apreciate femeile cu corpul normal, chiar usor plinute, iar cele slabe sunt considerate bolnave.
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: