| papatukjatlekjulk a întrebat:

Am o intrebare, cum as putea sa imi prind parul, la scoala, avand in vedere ca il am lung? Intreb pentru ca aproape in fiecare zi il port la fel, simplu, lasat pe spate.
Voi cum va prindeti parul?

Multumesc!happy

8 răspunsuri:
| Anny_8839 a răspuns:

Parul lung, indiferent cum l-ai prinde va fi ceva frumos. Daca te-ai plictisit sa-l porti desprins l-ai putea inpleti intr-o singura cosita...

| Inna_8819 a răspuns:

Intinde-l cu placa.sigur va arata bine sau fa-ti 2 bucle in fata cu ondulatoru

| Lorelai a răspuns:

Il poti prinde in coada de cal http://www.beauty-laura.ro/......ontent.php

| ily_5737 a răspuns:

E foarte frumos sa ai parul lung. Il poti intinde cu placa si sa-l lasi liber. Il poti prinde intr-o coada simpla sau impletita. Iti poti face un coc cu diferite modele( asta daca iti place), ti-l poti prinde in diferite clame, daca are cineva rabdare sa-ti faca multe codite impletite subtiri. Daca nu iti place iti poti cumpara o revista cu coafuri diferite si iti alegi de acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ily da cam asa ceva... uite alexandra eu de ex imi prind des parul in 2 cozi impletite cu breton(restul parului sa fie ori indreptat c placa ori ondulat) asta cand ma plictisesk sa-l las desfacut si incearca p cat d mult posibil sa-ti lasi niste suvite rebele in afara cozilor:*:* sper sa-ti vina bine

| Farcas a răspuns:

Daca ai parul lung te-ai putea numi norocoasa, poti sa iti faci o gramada de freze
-Intr`o coada (simpla sau impletita)
-Coada intr-o parte
-Impletit spic
-Ti`l poti impleti de seara in coditze mici si dimineata sa il desprinzi
-Poti sa ti`l prinzi sus cu o agrafa
-Doua coditze daca iti place
-Dupa baie il poti face cu spuma si a doua zi iti v-a sta buclat unde mai adudgi si o carere pe mijloc in zig-zag

Sper ca te-am putut ajuta.