anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare cum as putea scapa de celulita? fara creme.happy funda pentru cel mai bun raspuns.happy

Răspuns Câştigător
| adnanandan a răspuns:

• Cafeaua
Se amestecă zaţ de cafea cu ulei de măsline şi se obţine o pastă care este la fel de eficientă ca oricare altă loţiune din comerţ. Acest amestec trebuie să fie masat pe zonele corpului afectate de celulită, apoi îndepărtat prin clătire.
• Folosiţi un ulei de masaj obţinut din ulei de măsline, suc de lămâie şi grapefruit. Pentru a-l prepara aveţi nevoie de 8 linguri ulei de măsline, 20 picături de suc de lămâie şi 2 linguri suc de grapefruit.
• Infuzie de păpădie
Se va bea zilnic o cană cu infuzie de păpădie. Se pun 1-2 linguriţe de plantă uscată la o cană de apă fierbinte, se lasă 10 minute, se strecoară, apoi se adaugă o felie de lămâie şi se bea infuzia neîndulcită.
• Masaj cu zahăr şi ulei
Într-un bol, amestecaţi ulei special pentru bebeluşi şi zahăr (proporţia este aproximativ 3 părţi ulei cu o parte zahăr în cantităţi mici). Înainte de fiecare duş, masaţi-vă cu acest produs pe zonele afectate. Zahărul va acţiona ca exfoliant, în timp ce textura uleiului va lăsa pielea fină şi mătăsoasă.
Eu am incercat cu zat de cafea si sunt multumita...nu pot spune ca nu mai am celulita dar pielea mea arata mai bine!

2 răspunsuri:
| madaa a răspuns:

Exercitii dieta echilibrata si sanatoasa trebuie sa faci efort cel mai bun sport exte inotul antreneaza toti muschii si nu trebuie sa ti cine stie ce dieta!

| hajimemasho a răspuns:

Sala

Întrebări similare