Doamne...stai calm. Adica, te intereseaza pe tine asa de ult ce crede unu, altu? Serios. Aia care te vor cataloga drept ciudata sunt si mai si ca tine. Relax. E viata ta. Crede-ma ca merge daca-ti place. Intr-adevar sunt 2 obiecte total opuse, dar daca te uiti la ultimele pipitze care apar in targ, crede-ma ca esti cat se poate de normala. :* Bafta!
Buna
Parerea mea este ca e destul de ciudat adica sunt 2 obiecte vestimentare pentru sezoane diferite si nu ar arata bine sa le combini.
Mai bine incearca altceva :*!
Geaca de piele este mai mult pentru primăvară și toamnă.
Nu interesează pe nimeni, cum te îmbraci tu, fiecare are problemele lui.
De ce iti pasa de parerea oamenilor de pe strada? daca tie iti place outfitul acesta e de ajuns parerea ta...
Depinde daca ai vrea acel stil fashion.Atunci ar trebui sa ai ca incaltari cizme
Esti ciudata fiindca iti faci griji.Gusturile nu se discuta.Cui nu-i place sa nu se uite.E ok
Lol...logic ca se uita ciudat.ia-ti niste blugi daca tot vrei sa mergi cu geaca de piele
Eu sunt sigura ca da. Dar ce motive ai sa te imbraci cu geaca de piele daca e cald afara?
Daca tie iti place si asta vrei sa porti, n-ar trebui sati pese de ce cred ceilalti, pina la urma asta e personalitatea ta si asta esti tu, cine vrea te accepta cine nu nu. pe scurt:da.
Hei; depinde de pantaloni scurti. desi nu cred ca ai fi ciudata.cel putin la mine in oras e destul de normal;
Poi.geaka ca pantaloni scurtii adek p deasupra mai e si de piele arati patetic.ia'ti blugi mai bine daca vrei sa porti geaca de piele.!
Eu una sunt fată şi dacă te-aş vedea aşa nu te-aş cataloga ''ciudată''. Gusturile nu se discută. În plus se poartă ţinute nonconformiste iar la Tv şi în reviste am mai văzut această combinaţie. Dar baftă în alegerea pe care o vei face !
DaciaRomania întreabă: