| xxx1 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare. help me plizz! Stiu ca e cam stupida intrebarea dar totusi am nevoie de sfaturile voastre! Miine vreau sa-mi procur un autobronzant dar nu am idee cite imi trebuie pentru corpul intreg! Nu am mai folosit nici o data si prietena mea mi-a spus sa am grija sa fie suficient sa nu fug pina la magazin ca zebra xD am 1.68 si nu sunt plinuta! Ajutati-ma va rog! P. S va rog fara glume prostesti! MERCI

2 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Iti trebuie doar un flacon, ca nu faci baie in crema autobronzanta! laughing Nu conteaza marimea corpului.
La Garnier este si e chiar ff bun, e un autobronzant light si altul medium. Inainte de ati da cu autobronzantul, trebuie sa faci un scrub al pielii (cu zahar, malai ori cafea) in timpul dusului, dupa asta aplici o crema hidratanta si abia la final autobronzantul pentru a se uniformiza pe tot corpul. La final iti speli mainile.
Ca si culoare tine la 1-2 spalari.
Nu-ti recomand spray-ul autobronzant posibil sa te trezesti a2a zi cu pete.

| Giutsa a răspuns:

Sa nu folosesti spray autobronzant de la AVON e cel mai prost autobronzant din lume ramai cu pete laughing. Si pentru siguranta ta mai bine ti-ai lua 2 unitati. Vorba prietenei tale sa nu alergi dupa pe strada ca o mica zebra big grin