| Gabriel_Radu_1999_QnG8 a întrebat:

am o intrebare legată de crema ultra-activa.
Daca in loc de gel spumant folosesc BIONTEN are ceva?
Si crema cat timp trebuie sa o las pe față?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este necesar sa cureti crema de pe fata decat la urmatoarea spalare ca sa aiba timp sa actioneze, o folosesti seara si te speli normal dimineata. Ar fi indicat sa stea minim o ora pe fata dar nu necesita clatire.

Ce produs de la Bioten sa folosesti? Daca e vorba de gelul de curatare e ok, daca e vorba de un demachiant crema ar fi mult mai bine ca ultimul pas din rutina demachierii sa fie gelul de curatare pentru ca demachiantul crema lasa o pelicula grasa si iti poate bloca porii.

Btw: mie nu imi plac gelurile lor de curatare (nu sunt formulate bine pentru un ten sensibil, si toate tenurile sunt sensibile laughing ), cel de la balea med pentru ten sensibil e mult mai bun, are doar ingrediente care nu irita sau usuca tenul, iar pentru tratarea cosurilor eu prefer Emulsia hidratanta matifianta de la Gerovital Derma Plus pentru ca are in compozitie niacinamida si ajuta la tratarea cosurilor intr-un timp foarte scurt (3-4 zile ), favorizeaza  vindecarea petelor lasate de acnee, porii sunt vizibil micsorati  si ofera luminozitate tenului.

| Gabriel_Radu_1999_QnG8 explică (pentru anonim_4396):

Dar crema asta ultra-activa nu e buna?
Adk ajuta la cv?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gabriel_Radu_1999_QnG8):

Nu stiu ce contine, cauta-i lista de ingrediente pe net sau trimite-le un mesaj pe Facebook celor de la gerovital ca sa-ti dea lista de ingrediente INCI si ma uit peste ea ca sa vad ce e de capul ei.

2 răspunsuri: