| Kalllllos a întrebat:

Am o intrebare legata de semnele lasate de cosuri.Acum 2-3 saptamani mi-a aparut un cos pe obraz si nerezistand tentatiei, l-am spart.Mi s-a facut o rana urata si pielea din jurul cosului mi s-a inrosit.Acum rana s-a inchis si e de culoare maronie.Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac. Voua vi s-a intamplat vreodata asa ceva? Daca da, cum ati trat-o? P.S:Funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti folosi ulei de migdale dulci (asta poti sa il folosesti si pe ochi pentru hidratare, are si efecte cicatrizante, combate cearcanele si ridurile - 7 lei 10 ml in Plafar ) sau crema de galbenele 5, 5 lei.
Sau poti folosi crema Ivatherm Akne Syt de la farmacie, este pentru acnee severa. " Omoara" cosurile in scurt timp (3-4 zile ) si ajuta la vindecarea semnelor.
Si mie mi s-a intamplat cu cojitele alea da pe mine m-a mancat sa le rup pentru ca erau inestetice si dupa m-am dat cu Ivatherm si au trecut. Ivatherm e intre 40 si 45 de lei.

Ma fac agent comercial e clar rolling on the floor. whistling

1 răspuns:
| ada2203 a răspuns:

Si mie mi se intampla uneori...Eu imi dau cu crema de galbenele, si imi trece relativ repede. Daca nu vrei sa te faci cu crema de galbenele, poti merge la farmacie sa iei ceva care ajuta scoarta formata sa se vindece mai repede. Funda?