anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU. Am o intrebare pentru baieti.Toata lumea primeste vot[daca raspunsul este folositor, normal]. Cel mai bun raspunus primeste funda.
Intrebarea e:voua va plac fetele machiate sau cele nemachiate? Daca va plac fetele machiate. ce fel de machiaj? Vreau cat mai multe raspunsuri.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Rebecca_4606 a răspuns:

Baietii prefera in general fetele naturale deci cu cat mai putin machiaj!
Niciunui baiat nu-i place ca atunci cand poarta un tricou alb iar tu iti pui capul pe umarul lui sa-i lasi drept "amintire" fonul de ten cu care esti data si nu le mai plac rujurile/gloss-urile/luciurile de buze pentru ca daca sunt intr-o nuanta mai puternica inevitabil va ramane si el cu o parte din ce ai tu pe buze...

Iar mai apoi care mai este farmecul daca te super aranjezi de fiecare data cand iesi cu el.el se va obisnui cu machiajul tau iar atunci cand vei fi nemachiata poate ca se va speria de tine sau atunci cand chiar trebuie sa fi aranjata ex: o petrecere, nu-l va surprinde deloc felul in care esti aranjata pentru ca asa esti mereu...

P.S.:Femeile naturale sunt mereu cele mai frumoase!

Take care!:*

4 răspunsuri:
| hamsteru a răspuns:

Sal si tie,depinde stilul fetei,normal ca machiate dar daca are tenul mai inchis doar cu ceva rimel si putin de ala ce se pune pe pleoape si ruj foarte aprinsator,daca are un ten deschis poate folosi fond de ten (dar nu in exces)-si se poate da cu farduri viu colorate, Sa sti ca suntem atrasi si de parfum deci iti recomand unul frantzuzesc, merge si sprayulwinking sper ca am fost de ajutor

| LeMad a răspuns:

Buna, cred ca tuturor ne place ca partenerul nostru sa fie o persoana ingrijita. Referitor la intrebarea ta, depinde ce intelege fiecare prin "machiaj". Mie unul, imi place ca iubita mea sa isi aplice un machiaj subtil, care sa ii puna in evidenta trasaturile... unele persoane, poate prefera sa isi aplice din toate cate ceva... Ideal este ca dimineata, persoana de langa tine sa semene cu persoana langa care te-ai culcat! Multumesc

| oOsSySsHoOr a răspuns:

Eu prefer fetele fara machiaj dar merge si cu... dar sa nu fie nici foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.Multumesc enorm pentru raspunsurile vostre.Toata lumea are vot din partea mea.Dar o sa ma gandesc cine primeste fundita. Tenul meu nu este inchis dar nici foarte deschis.Seara cand iesim nu ma machez abundent.Nu folosesc fond de ten.Machiajul meu este unul simplu. putin rimel si un gloss apropiat de nuanta buzelor mele cu sclipici superficial.Multumesc muult!