| andreeada a întrebat:

Am o intrebare pentru baieti:Va displac fetele cu pistrui sau din contra, va atrag?

Răspuns Câştigător
| RoberT_2406 a răspuns:

E un lucru special ca o fata sa aiba pistrui. Mi se pare deosebit de sexi atat timp cat nu incearca sa-i ascunda sub tone de machiaj/poze modificate pe hi5. Asa ca...

Succes!

14 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Nu sunt baiat, insa eu ador (a se citi cu sensul de a admira) femeile cu pistrui, au ceva special.

| Jeremy1 a răspuns:

N-au cum sa ma atraga in mod expres.

| Username6 a răspuns:

Pe mine ma atrag fetele cu pistrui, dar sa nu aiba chiar asa multibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se zice ca fetele cu pistrui sunt mai melancolice! din proprie experienta cam asa mi se pare ca e, acum fiecare cu ceea ce ii place! nu e asta un motiv chiar asa de intemeiat sa nu iti placa de cineva...hai te-am pup cu si fara pistrui...

| ATHOS a răspuns:

Andreea draga, fetele cu pistrui sunt frumoase! Insa pe langa frumusete, noi baietii, mai avem nevoie si de altceva. Asteptam ca Ileana Cosanzeana sa stie sa iubeasca, sa stie sa fie tandra, sa fie dragalasa, sa fie dragastoasa, sa fie spontana, sa fie citita, sa fie educata, sa fie civilizata, sa aiba un comportament adecvat unei situatii anume, sa stie ce se cuvine si ce nu, sa fie puternica, sa fie mandra, sa fie uneori si orgolioasa, sa stie ce vrea de la viata, sa stie sa,... sa stie sa fie o femeie adevarata!
Asta asteapta " baietii buni "!
Haide, construieste-te ca femeie adevarata si vei fi placul baietilor bun!
Eu iti doresc mult succes in viata!

| adyadyy a răspuns:

Mie indiferent sa fie draguta si sexi :d

| Derye a răspuns:

Mi'e indiferent. Pistruii sunt doar niste pete pe fata...nu in asta consta frumusetea.

| dynamick007 a răspuns:

Fetele cu pistrui, fara pistrui sunt toate frumoase.
Pistruii apar atunci cand te bronzezi prin sita happy

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu ştiu cum să zic...eu nu m-aş uita la un astfel de amănunt nesemnificativ, adică dacă încep să plac o fată, nu o plac dacă are sau nu pistrui sau alte lucruri... o plac doar pentru felul e a fi, iar pistruii nu te ajută în situaţia asta.

| Ingerasull99 a răspuns:

Am o prietena care are pistrui si e draguta foc, dar e si prietena fostei mele prietene sad.

| Cretaker a răspuns:

Idem RoberT

*military heavy salute*

| Bacemi a răspuns:

Prima fata de care m-am indragostit avea pistrui. Si mi se parea foarte draguta. Sa stii ca totul depinde de atitudinea fetei. Daca fata lasa acest aspect sa o afecteze si ceilalti o vor ocoli. Daca fata e increzatoare si realizeaza ca pistruii o fac speciala va atrage o multime de baieti. Trebuie ca fata sa fie plina de viata, sa nu se simta aiurea din cauza pistruilor. Sa ii accepte. Chiar sa se mandreasca.

| Ririru a răspuns:

Nu sunt baiat dar iti spun un lucru : Un baiat daca place o fata, o place si gata!

Nu conteaza ca are pistrui sau nu. happy

| robert_7467 a răspuns:

Si mie imi plac fetele cu pistrui numai sa nu fie prea exagerat... dar si asa omul se poate obisnui repede cu asa ceva ...deci in concluzie e sexy

Întrebări similare