| Xoniaa a întrebat:

Am o intrebare pentru fete ..Am gauri in urechi de 1 an pentru ca mi s-au astupat celalate..si am purtat doar argint si aur si as vrea sa imi iau niste cercei superbi dar is tinichele ..si imi este frica pentru ca cunosc o fata care o facut tot asa si o avut probleme cu urechile :-s Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Sincera sa fiu cred ca e vorba de tranzitie.
cand eram mica si eu la fel purtam.
dar cand am mai crescut si am vrut sa-mi schimb cerceii, adica cum ar fi prin clasa a 4 a a 5a, mi-am mai schimbat si la fel mi-au aparut bubite.
chestia e ca
in ziua de azi sunt multe persoane care poarta tinichele
si daca i s-a intamplat ei nu inseamna ca o sa ti se intample si tie
si nu cred ca vrei sa dai mereu bani pe cercei din aur...doar pentru asta.
incearca, alfel nu ai cum sa vezi.
i-ati o pereche din tinichea
poart-o cateva zile
daca ti se face bubite, nu mai pune nici un fel de cercei pana nu iti trec
si dupa poti incerca din nou si sunt sigura ca nu iti mai apar.

3 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

Am purtat numai aur pana la 13-14 ani, apoi m-am dat si eu pe argint si tinichele. Nu mi s-a intamplat absolut nimic! Depinde de tine... daca iti apare vreo rana da cu rivanol si o crema si trece

| FadetoBlack a răspuns:

Bună!
Depinde de cât de sensibilă eşti!
Pa-pa!

| Letty03 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mieȘ toata viata am purtat numai aur dar anul trecut mi-am pus niste cercei doar placati cu argint. i-am purtat vreo 3 zile si dupa am facut niste bubite. dar intr-o saptamana mi-au trecut. acum am inceput din nou sa port tinichele si nu mi sa mai intamplat nimic... dar depinde si de ureachile tale... eu iti zic sa porti in continuare cerceci de aur si de argintwinking