| SuperGirl2001 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete: am incercat sa ma epilez cu epilatorul mamei mele si cu ceara doar ca doare prea tare si ....eu sunt cam sensibila :-(...
Cu care epilatoare doare cel mai putin : cu cee de la Braun cu atenuator de durere sau cu cele de la Rowenta cu bile pentru masaj? Sper ca ati inteles intrebarea si multumesc anticipat. FUNDAAAA!

3 răspunsuri:
| Silvia93 a răspuns:

Depinde si de zona unde vrei sa epilezi.
Cel mai ne-dureros este sa te faci cu crema depilatoare (4-10 lei in farmacii) sau cu lama de ras (nu recomand, creste mai repede).

| SuperGirl2001 explică (pentru Silvia93):

Multumesc oricum pentru raspuns, momentan folosesc crema depilatoare de la Farmec, dar firele de par cresc repede inapoi si cred ca cel mai bine este sa imi cumpar unul dintre epilatoarele mentionate mai sus, pentru ca am inteles ca firul de par creste maii ncet daca este smuls din radacina...dar merci oricum, sa ai o zi frumoasa!

| DenisaS23 a răspuns:

Pai, daca o se te tot depilezi cu epilatorul mamei tale o sa te obisnuiesti si nu o sa te mai doara asa tare. Stiu ca doare dar baba sufera la frumusete, nu?
Crema nu e buna si restul metodelor sunt dureroase adica doar iti smulgi parul...
Stiu ca nu prea ti-am fost de ajutor dar nu ai alte solutii.