Nu, nu te tunde, rar iti este dat sa vezi o fata frumusoasa si atat de feminina, cu un par natural atat de frumos. Cred ca vei face furori cu parul lung, intr-adevar vei fii invidiata de colege si ravnita de baieti.
Nu distruge ceea ce este mai frumos la o fata, par scurt poti avea oricand, dar parul lung denota o doza masiva de feminitate, de gingasie, de frumusete!
Cea mai frumoasa podoaba naturala al unei fete este parul! Bogat si ingrijit da splendoare de invidiat oricarei fete! Chiar daca ar avea unele defecte, parul lung, aranjat si stralucitor - combinat cu o fata zambitoare - face sa fie invidiata de cele care au par scurt si slab...
Toata lumea spune ca cel mai frumos par este cel lung, dar de ce nu amintesc de chinul cu care vine la pachet? Eu am avut de cand sunt mica probleme cu parul, el fiind subtire si des.Se incurca mereu! Acum jumatate de an, m-am decis sa il tund (era aproape de solduri) si cred ca am facut cea mai buna alegere! asa imi sta mult mai bine si nu ma mai chinui.Acum,depinde si de forma fetei tale. Uite niste tunsori potrivite pentru tipuri de fete: http://www.eva.ro/......35892.html
Daca parul lung ti se potriveste, iti recomand sa il lasi asa si sa folosestiun spray pentru descurcat parul de la Avon.Pe mine chiar m-a ajutat.
P.S:eu am parul pana la umeri dar pot sa-mi fac niste bucle grozave!