| anonima0 a întrebat:

Vreau sa slabesc cam 5 kg, cum pot sa le dau jos fara sa ma infometez?

Răspuns Câştigător
| GiiaB a răspuns:

Mda...exact aceeasi problema o am si eu..fix 5 kilograme ma despart de silueta mult visata laughing Incearca sa nu mai mananci paine, chipsuri, sau alte produse din faina alba, si da pentru mine a fost cel mai greu sa renunt la cola..Incearca sa faci si sport sunt niste filmulete super pe YT cu exercitii ...Bafta la slabit!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adopta un stil de viata sanatos, fa miscare cel putin 30 min in fiecare zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Excludem înfometarea şi sedentarismul!
O alimentaţie mai săracă caloric şi mişcare multă.
Te pup!

| onlyme2851 a răspuns:

Daca ai posibilitatea, du-te la sala si spune-i unui instructor de acolo ce vrei sa obtii. Iti va face un program de exercitii, iar o luna va fi mai mult decat de ajuns( sunt cam 12 sedinte pe abonament, si cam 50 de RON abonamentul). Daca nu, alearga, nu mai manca dupa ora 7(ceaiuri, apa, maxim un iaurt mai slab/ un fruct), mananca putina paine, fara paste, fara patiserii si fara multe dulciuri(cel multi gusti). Fa-ti salate(se gaseste salata verde acum). big grin

| Mirela77 a răspuns:

Seara mananca doar iaurt si fructe si nu uita de clasicele pastile laxative...fac minuni.

| Fightthepower a răspuns:

Păi du-te la o farmacie mai apropiată şi cere nişte ceaiuri de slăbit. Ajută foarte mult. Trebuie doar să faci un mic efort. Să nu mănânci după ora 6.

| themihaela a răspuns:

Buna! Nu mai mananci fast food,mancare prajita,fara paine,fara suc, dulciuri etc.
Mananci legume, fructe, carne fiarta (iar daca nu poti sa mananci fara paine, cumpara-ti paine neagra) si bei 2l de apa plata pe zi + sport; nu trebuie neaparat sa mergi la sala ci poti sa te plimbi cu bicicleta sau sa mergi pur si simplu pe jos 30-45 min pe zi.Si cel mai important nu manca dupa ora 7.

Sper ca te-am ajutat!winking

| CynthiaElizabeth a răspuns:

Sport, sport, sport!
big grin

| amuleta a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te apuci de sala, fitness. Apoi trebuie sa renunti la paine, ciocolata, sucuri acidulate etc.Sa nu mananci seara si un mic pont dupa masa mananca o bucata de grapefruit cu tot cu cojita alba ajuta la arderea grasimilor.Consuma multaaa apa. Sper ca am fost de folos :*

Întrebări similare