Te duci la magazin si rogi vanzatoarea sa te lase sa ti-i schimbi, sa iti iei altii. sau schimbi tinuta
Asta da coincidenta...si eu ma duc la o nunta pe 21 august.in primul rand spunhe-mi ce culoare sunt pantofii si rochia. oricum nu-ti face griji pentru ca acum sunt la moda combinatiile foarte colorate
Multumesc tuturor de raspunsuri. Am rezolvat problema :X. Am fost la magazin si am schimbat pantofii cu niste santalutze joase, elegante:X. Rochitza e roz sidefat, iar pantofii erau negri ( lac ), iar santalele pe care mi le-am cumparat is negre si au pietricele si o fundita. Se potriveste si cu colierul, cerceii si bratara ( is cu pietricele albe ). Si la rochita am o chestie ( cu mai multe flori legate intrele cu pietricele albe si negre. :d
Sandalele, nu santalele,
Sărut mîna dar funda nu o dai?
Sărut mîna Lora dacă m-ai ai bonul de casă de unde ai cumpărat pantofii, roagă acea vînzătoare să ţi schimbe, spui că nu ai ştiut că nu merg cu ţinuta pe care o să o porţi la acel eveniment, şi că o rogi din tot sufletul să te ajute să-ţi schimbe pantofii, dar ca să faci acest lucru trebuie să ai bonul fiscal şi să te duci cît m-ai repede de unde i-ai achiziţionat ca să ţi schimbe, eşti din Bucureşti? Mult succes. Cristi.
Pai. ori incerci sa schimb rochia ori pantofii. Depinde acum in ce sens nu se portivesc unii cu altii. Poti adauga pe pantofi o floare roz sau ceva daca rochia e in ton sau in functie de culoarea pantofilor o esarfa ceva de matase in aceiasi culoare pentru rochie...