Iti dau eu o solutie care la mine functioneaza. Inainte sa te speli cu sampon, pune o ligura de otet de mere intr-un pahar cu apa si clatesteti capul cu el. Stai asa vreo 5 minute apoi te speli cu un sampon anti-matreata (eu iti recomand Clear), il masezi pe cap si stai vreo 5-10 min ca sa isi faca efectul si apoi te clatesti bine in mai multe ape ca sa nu ramana urme de sampon. Nu freca parul cu prosopul si lasa-l sa se usuce natural. Ar trebui sa observi o imbunatatire de la prima spalare. Dar continua sa iti speli parul in felul acesta cel putin 2 saptamani.
Sper ca ti-am fost de ajutor :*
Nu prea conteaza samponul, ci modul in care il folosesti.Prima oara trebuie sa iti pui sampon pe par, il freci bine pana cand iese o spuma mai cremoasa, si repeti asta de 3 ori.nu conteaza cu ce sampon te speli.si dupa ce faci acel procedeu de 3 ori, iti dai cu crema de par prin tot capul(tine-o vreo 2-3 minute).In maxim 1 luna va trebui sa-ti treaca. Daca e grav, daca nu vreo 2 saptamani sau 3
Bafta :*
Eu folsesc gama Klorane. Foloseam pentru matreata si parca a trecut, acum de urzica pentru par gras e bun.