anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare problema cu tenul, in special cu punctele negre. Nu am nici foarte foarte multe dar observ ca din ce in ce imi apar mai multe si mai mari si arata urat.

As vrea sa stiu ce as putea face singura acasa, si de asemenea as vrea sa stiu, daca m-as duce la salon si mi-as face o curatare? as scapa de ele?
daca da, pentru cat timp?
Eu am auzit de la cineva ca daca te duci o data, apoi va trebui sa mergi mereu pentru ca o sa iti apara mai multe din cauza solutiilor pe care le folosesc cei din saloane...:-s
Deci daca si-a facut cineva o curatare la salon, as vrea sa stiu daca e eficienta, ca sa nu dau banii degeaba.big grin

Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| iubita_7132 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te cureti singura acasa:fa o baie de aburi cu ceai de musetel apoi cu degetele incearca sa le storci.Fa acest lucru cat mai repede deoarece se vor transforma in cosuri

| simiy a răspuns:

Da poti incerca acasa si masca cu faina de porumb e foarte buna pentru cosuri si puncte negre, la salon nu am fost nici eu dar cel mai probabil dupa o perioada iti reapar depinde de tenul tau cat de repede iti vor reaparea.