| Deea4Deeutza a întrebat:

Am o mare problema. E foarte ciudat. De fiecare data cand folosesc rimel, fara machiaj, imi curg ochii. E foarte dureros! Ce se intampla?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu este nimic ciudat.Ai alergie la o substanta sau mai multe continute de rimel.Nu-l mai folosi.Incearca pe altul.

| SameMistake a răspuns:

Nu cumva este expirat rimelul? De cat timp il ai?

| Deea4Deeutza explică (pentru SameMistake):

De 7 zile

| SameMistake a răspuns (pentru Deea4Deeutza):

Si cand nu te machiezi deloc la ochi, nu ai nicio problema? Ochi rosii, inflamati sau altceva?

| Deea4Deeutza explică (pentru SameMistake):

Nu. Nu am probleme cu ochii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti alergica la rimel sau ceva de genul, eu de la un anumit gen de rimel de la maybeline stranut imediat ce ma dau. Si nu, nu ma dau in nas cu el. rolling on the floor)

Schimba rimelul, ce rimel folosesti, e prima oara cand folosesti rimel sau ti s-a mai intamplat asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti sensibila la vre o substanta din compozitia rimelului. Eu am aceasta problema la orice fel de machiaj dar uneori si cand nu sunt machiata, este din cauza ca nu consum multe lichide

| Cherilyn a răspuns:

S-ar putea să ai o alergie.

O prietenă are alergie și folosește numai produse hipoalergenice. Se găsesc prin Sephora, cred.
Încearcă totuși mai multe tipuri de rimel ca să fii sigură.

| Ruxandra15 a răspuns:

Esti alergica. Ce rimel folosesti? Iti recomand rimelul de la Oriflame Wonder Lash este foarte bun, nu incarca genele si le alungeste foarte tare. Sau de la Avon Supershoc pentru volum. Sunt rimele testate de foarte multi medici nu cumpara niciodata un rimel cu 5 lei care sa fie extrem de prost si sa-ti afecteze sanatatea.mai bine unul scump si bun care sa nu iti afecteze in vreun fel sanatatea.

| MalevolentGirl a răspuns:

Si mie si mamei ni se intampla la fel. Probabil ai ochii mai sensibili.

| Robert123Teleorman a răspuns:

Poate ca ai un ten neted si nu permite anumite substante din Rimel