| fetitacuacadele a întrebat:

Buna TPU...am o mare problema...m-am saturat.eu de fel am pielea mai creola dar nu sunt de alta etnie..doar ca la mine bronzul dureaza mai mult si urasc asta..cum as putea face sa imi mai albesc pielea? sau macar cum sa le raspund comentarilor acide ale colegilor.m-am saturat sa ma jigneasca si sa se ia de mine doar pentru ca am pielea mai creola.

1 răspuns:
| alucianna a răspuns:

De mine faceau misto pentru greutate cand aveam vreo 15 ani. Nu prea ai ce sa le faci. Exista fiinte de astea care se simt bine facand misto de altii. Important este sa te simti tu bine in pielea ta. E mai usor de zis decat de facut, dar asta este. Acceptarea propriei persoane, in ciuda tembelilor din jur, este o lectie greu de insusit, dar trebuie sa o faci si pe asta.
Uita-te numai cate femei se chinuie la solar sau cu lotiuni sa isi pigmenteze pielea!
Daca totusi iti e mai usor sa te albesti, zeama de lamaie ajuta, cel putin pe fata. Iar apoi, nu stiu...incearca geluri de dus exfoliante sau ceva de genul, sa se regenereze pielea mai accelerat, dar ai grija sa nu sari calul. Nu uita ca ideala e prima solutie!
Te pup de nu te vezi, si ai grija de tine! Nu lasa pe nimeni sa te faca sa te simti mai putin decat esti, ca nu se merita!