| Marius94_5839 a întrebat:

Am o mare problema. Nu stiu cum ma pot ingrasa mai repede. Am 17 ani, 1, 86 si 58kg. Pana acum am incercat o singura " dieta " si anumea cea Fast-Food. Am mancat timp de o luna de zile doar de la fast food dimineata la pranz si seara, insa nu a dat rezultate. Acum 4 zile am terminat "dieta" si am ajuns la 59kg, iar acum 58, la loc. Bineinteles, nu am mai consumat fast-food de atunci, deoarece m-am scarbit. Nu fac exercitii fizice.

Tin sa mentionez, ca am fost consumator de dezomorfina timp de aproape doua luni. Inainte de consum, am avut 1, 81 - 1, 82 si 75kg. Bineinteles, am slabit mult, si masa musculara mi-a fost afectata foarte mult. M-am gandit sa incerc o dieta pe baza de carbohidrati, dar din cate am inteles, trebuie sa fac si exercitii fizice(adica sala) pentru a vedea un rezultat pozitiv dar la capitolul asta, sunt la pamanant, deoarece abia mai ridic gantara de 5kg. Deplorabil, la 1, 86 si 58kg sunt penibil. Aveti vreo idee?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să faci exerciții fizice pentru tonifierea masei musculare dacă nu chiar un sport, o alimentație cât mai sănătoasă, nu fast-food care este plin de calorii goale și E-uri fără număr.
Baftă!
Pa, pa.

| dedfgv a răspuns:

Cer mai bine ar fi sa mergi la un medic nutritionist, el va sti exact ce sati recomande

| mona a răspuns:

Consulta un nutritionist

| KiddaBăă a răspuns:

Am auzit de la cineva ( nu știu dacă e adevărat ) că dacă mănânci în fiecare zi la aceeași oră te poți îngrăsa. Nici eu nu am încercat să văd dacă dă vreun rezultat. Încearcă happy