Autobronzantul, dar mai bine te lasi asa.asa sunt trasaturile tale, asta te face speciala.
Autobronzant sau bronz organic. Bronzul organic e cel mai sanatos(nu are niciun efect advers) si e cam la fel ca fondul de ten doar ca tine 6-7 zile.
Nici eu nu ies din casa fara fond de ten...
Poti incerca o crema autobronzanta (speciala pentru fata si decolteu) dar efectul nu dureaza, pentru ca fata trebuie curatata in profunzime, iar autobronzantul s-ar lua probabil in mai putin de 2 zile. Ai putea incerca perlele autobronzante, dar sunt un fel de... pudra. Alte solutii nu cred ca sunt... Poti folosi fondul de ten, dar sa te demachiezi imediat ce ajungi acasa, sa-ti cureti foarte bine tenul si sa-l hidratezi. Incearca sa folosesti un fond de ten cat mai calitativ.
Fondul de ten nu strica tenul daca folosesti unul de calitate, special pentru. tenul tau. Revenind la intrebare... poti folosii numai autobronzant.
Creme autobronzante. Oricum nu esti nici prima si nici ultima alba. Asa ca mai bine fii mandra de cum esti decat mai tarziu sa arati ca o baba la 25 de ani)eu am 24 si nu am folosit nicioata fond de ten si arat ca la 16 )serios nu e bine...sunt atatea creme daca nu vrei stai asa...cineva tot te va aprecia asa cum esti. nu pentru bronz
Foloseste aceste produse de la nivea http://www.121.ro/images/poze1/(a_id=2227)img2.jpg. sau cu acelasi efect. de la alte firme. si sa stii ca si pudra strica tenul daca nu il ai hidratat :P... funda?:>