| Șosețică a întrebat:

Am o mica problema :3 am parul saten deschis spre blond. defapt am toate nuantele in par :\ Vara este blond, iarna saten inchis, toamna e roscovan (gen portocaliu) Dar iarna asta as vrea sa ma fac roscata cu nuantator
( http://weheartit.com/entry/45358392/via/Iris_L ) cam asa dar putin mai spre saten. insa mama nu ma lasa :\ spune ca imi stric parul, eu vreau doar pentru 10 spalari maxim sa ma fac. nu mai mult, pentru ca mi-am dorit decand sunt mica sa fiu roscata :( si tot o rog sa ma lase si nu vrea. cum as putea sa o conving? Am 13 ani.

8 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Cu timpul happy
Anul viitor o sa ai 14 ani si atunci probabil te va lasa.
Rabdare.

| Sadop a răspuns:

AI rabdarewinking!

| MerVeilleuX a răspuns:

Păi roag-o frumos și spune-i că nu te vei mai vopsi, că vrei doar odată să vezi cum e. Și dacă nu-i place ei, nu te mai vopsești. happy Baftă!

| FeraruAndreea a răspuns:

Iti dau un sfat.Ai dat tezele? daca nu atunci poti sa iei nota mare si asa te va lasa daca nu poti sa inveti la ceva la care nu te prea pricepi si sa iei o nota mare

| Șosețică explică (pentru FeraruAndreea):

Pai. Da am dat tezele. am luat 9 la romana si 8 la mate xD astept rezultatele la germana happy

| Samurah a răspuns:

Un sfat pot sa iti dau, mama ta are dreptate in privire la vopsirea parului, ti-l strica, substantele respective sunt toxice si recomandat ar fi sa iti vopsesti parul odata la 2-6 ani.
Nu te mai vopsi.Culoarea parului nu te face speciala.

| Șosețică explică (pentru Samurah):

Dar m dau cu nuantator.

| Samurah a răspuns (pentru Șosețică):

In opinia mea, nici asa nu e bine.Nu te face mai speciala...