Nu cred ca e de vina crema ca au mai folosit si alte fete, insa tenul tau nu i-a priit.asta este clar. Cred ca e alergic sau sensibil ...noi nu te putem ajuta pentru ca nu stim ce sa-ti recomandam pentru tenul tau, insa cineva ar putea sa te ajute.
Du-te la dermatolog si doctorul iti va spune ce sa folosesti si cum sa foloseste. Pentru cosuri ia-ti o crema indrumata de catre doctor deoarece el stie mai bine ce este bun pentru tine
sper ca te-am ajutat:*
Omg nu trebuia de 2 ori pe zi.eu am o crema de genul ala tot de la avon...si ma dau cu ea o data pe saptamana...crema pe care am luat-o era pentru a curata fata si eu am folosit.o de vreo 3 ori si nu mai am nimic pe fata e ft buna http://avoncosmetics.shopmania.biz/......kin-204895 prima oara iti dai cu putina apa pe fata pe urma aplici crema sta 10 min cu ea pe fata si pe urma te speli bine;)
Pai iti recomand ca in fiecare seara sa te dai pe fata cu o infuzie de musetel! coaja de pe fata ti se inmoaie si in cateva zile iti revii la normal! si eu am patit exact la fel! nu e crema de vina! amandoua am folosit-o prea des!
Eu am patit asa de la Clearskin pentru puncte negre tot de la Avon.Am folosit-o vineri iar sambata seara mi-au aparut cosuri printre care si unul enorm pe frunte, din ala dureros, in piele.Si pielea din jurul gurii(in stanga si in dreapta,nu si deasupra gurii)s-a uscat, se cojea pur si simplu.Nu stiu daca e de vina tenul meu sau acea crema(am inteles ca la alte fete a mers), dar NU mai cumpar creme de fata de la Avon in veci.De la fondurile lor de ten n-am nimic dar creme...no way!
Eu m-am dat cu ulei de masline in zonele alea care se cojeau si si-a mai revenit.Iar acelui cos eborm i-am venit de hac cu Zineryt.
Bafta:*Sper sa-ti treaca.
PSentru puncte negre a fost buna, mi-au disparut in proportie de 50% dar mi-a distrus fata.Asa ca mai bine folosesc altceva pentru puncte negre.