| Franziii a întrebat:

Am o mica problema. As vrea sa slabesc vreo 6 kg pana pe la sfarsitul lui iunie cam asa..fiindca merg in excursie cu colegii si colegele si am burtalaughing Va rog ceva sfaturi puppy dog eyes (am 14 ani - 55kg straight face)

Răspuns Câştigător
| jolidon a răspuns:

Depinde si de inaltime. Oricum. Ideea e sa nu te infometezi. Vei crea mai multe probleme.
Ca plan de slabire iti propun sa ai 4 mese principale pe zi, sa mananci la ora fixa, sa nu mai mananci paine deloc, sa nu mai mananci grasimi saturate, dulciuri concentrate(ciocolata, caramele, bomboane), de fapt nu ar mai trebui sa mananci dulciuri deloc. Incearca sa umpli stomacul cu salate, legume, verzituri, fructe, sa bei apa cu lamaie, in general sa bei multa apa, sa faci mai multa miscare.
Sa lucrezi regulat zonele cu probleme. Cateva abdomene si cateva genoflexiuni pe zi ar trebui sa faca minuni. Nu incepe brusc si cu greu. Incepi treptat. 15 genoflexiuni si 20 de abdomene si adaugi cate 5 pe saptamana. Eu zic ca o sa slabesti garantat. Si o sa pari si mai lucrata. Mai sanatoasa.
Si incearca sa faci mai multa miscare in aer liber. Sa te plimbi pe jos mai mult decat de obicei. Eventual sa si alergi cate putin in fiecare zi sau macar 2-3 zile pe saptamana.

Singura solutie sa slabesti frumos si sa arati bine, fara celulita, vergeturi si lucruri de genul asta este sa fii organizata. Sa iti faci un plan ca cel de mai sus si sa nu te abati de la elhappy. Succes:*:*:*

2 răspunsuri:
| Franziii explică:

Multumesc mult! :* Da, inaltimea este 1.63-1.64 cam asa big grin

| jolidon a răspuns (pentru Franziii):

Mda...Greutatea ideala ar fi 53 de kg la inaltimea astakiss