Iti dau eu un sfat..am avut si eu unghii cu false si nu doar o data ci de mai multe ori iar dupa ce le-am dat jos ale mele naturale aratau groaznic..se vedea carnea prin ele si foarte moi... uite ce am urmat..de 2 ori pe saptamana imi tineam unghiile in ulei de masline caldut cat sa rezist cu unghiile si stateam pana se racea uleiul..pe urma in fiecare seara imi frecam fiecare unghie in parte timp de 5 minute cu ulei de ricin..trebuie sa ai si rabdare..eu am facut asa si acum am unghiile tari, nu se rup, imi cresc foarte mari.le-am taiat de atatea ori si acum iar le am mari.practic sunt foarte multumita.din cate imi aduc aminte cam o luna am urmat tratamentul cu ulei de ricin si ulei de masline..incearca si o sa vezi cum iti revii.te pup
Scuza-ma ca am scris aiurea la inceput..nu am fost atenta la scris
Bună.
Masează pe unghiile curate ulei de măsline/ricin. Până la regenerarea lor completă nu mai aplici ojă ori lac, lasă-le să respire.
Pa, pa.
Heyyy! Ca unghiile tale sa-si revina, cumpara-ti tratamentul de la Farmec cu vitamina B5, este foarte bun si ieftin. Daca vrei o alternativa naturala, poti sa iti tii unghiile intr-un bol cu ulei de masline sau freaca-ti unghiile cu lamaie...Atunci cand le pilesti, nu mai da dintr-o parte in alta, trebuie doar sa dai intr-un sens de parcurgere! Sper ca micile mele sfaturi te-au ajutat! Te pup!:**
Dupa tratamentul cu apa clocotita si spirt foloseste si ulei de ricin pentru o perioada mai lunga, macar 2 saptamani ca sa iti intareasca unghia, sa sa o hidtrateze, datorita continutului de vitamina E si Evita substantele de indepartat oja pe baza de acetona si formaldehida. Usuca foarte tare unghiile. Foloseste solutii pe baza de acetat.
Si eu am facut prostia asta. Apa clocotita cu spirt. 30 de minute tii degetele acolo. Apoi se vor inmuia si se vor reface in 2/3 zile SPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR
Doamne fereste! voi chiar vb serios? genul asta de intrebari sunt chiar stupide... daca era atat de important evenimentul de ce nu ai incercat sa iti lipesti cu super glue si ceva materie cenusie
Kaisa77 întreabă:
Iulia_Raluca_1996 întreabă:
Flaviana_Flavi_1995 întreabă: