| ApaMineralaPlata a întrebat:

Buna TPU am o nelamurire. Am 47 de kg si as mai vrea sa slabesc 2 kg problema e ca cateodata ma apuca si mananc 1 kg de mere pe zi credeti ca merele ingrasa adica daca mananc asa de mult? Stiu ca e greu sa slabesc deoarece am 47 de kg dar totusi dati-mi cateva sfaturi. Va multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| Adina981 a răspuns:

De ce vrei sa slabesti? eu cred ca e numai bine asa cum esti... in fine, e alegerea ta. Cred ca merele nu iti pot face rau, deci poti manca cu incredere atata timp cat nu exagerezi... ai putea manca 3 mere /zi, cat despre slabit uite aici mai multe :
http://incomemagazine.ro/......fara-efort Succes :*

| neutrino a răspuns:

Poti manca unul-doua mere pe zi, nu mai mult.

| meatloaf a răspuns:

Merele ingrasa pentru ca contin foarte mult zahar.si iti cam distrug stomacul daca mananci in cantitati mari pentru ca sunt acide! nu recomand nici bananele sau strugurii.

| StefanPetru a răspuns:

E bine sa mananci fructe, dar nu exagerat. Nu inteleg de ce vrei sa slabesti? ai 47 kg nu e foarte mult. acum depinde si ce varsta ai... Oricum, cea mai simpla metoda de a slabi este sa faci mult sport(cand faci sport, cel mai bine slabesti daca continui sa faci chiar si dupa ce ai obosit si ai inceput sa transpiri ala e momentul in care slabesti cel mai bine) o a 2-a metoda este sa mananci foarte foarte putin, indiferent daca tie foame sau nu si sa mananci multe fructe(nu exagerat) fara carne, suc, apa minerala (doar plata) putine oua(maxim 1 pe saptamana) si cam atat

P.S. Daca ai sub 25 de ani sa stii ca o sa slabesti repede, deoarece persoanele sub 25 de ani slabesc mai repede fata de cele peste.

| Serena7545 a răspuns:

Daca mananci mere este bine. Dar nu sa mananci mancare multa dupa sa mai mananci niste lays dupa bei putin suc si asa mai departe. Daca faci asa adica mananci mult si dupa mananci mere nu e bine. Nu trebuie sa mananci mai nimic. Dimineata o felie de branza topita pe paine doar una. Dupa-amiaza mananci ce gateste familia ta dar putin. Si seara pe la vreo 7 maxim un mar ceva dar nu banane ele ingrasa. Si sa bei multe lichidr apa ceai atat.