| Peace13 a întrebat:

Buna,tpu.Am o nelamurire legata de banchetul de clasa 12-a.Se apropie acest eveniment si inca nu stiu daca trebuie sa port rochie lunga sau scurta.Am tot vazut ca parerile sunt impartite,unele fete poarta rochii lungi, altele scurte. Exista un anumit protocol?

Răspuns Câştigător
| Doja a răspuns:

Pentru evenimente de seara se poarta mereu rochii lungi.

Fustele scurte sunt pentru agatat.

Daca porti rochie lunga n-o sa zica nimeni nimic si vei putea concura la capitolul eleganta in ochii tuturor.

Daca porti rochie scurta cel putin o parte din oameni vor zice ca esti pocnitoare si ca vrei atentie.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Singurul protocol aplicat, este cel de purtat imbracaminte eleganta, de ocazie, care poate fii rochie pana la genunchi sau lunga, dupa preferinta si dupa cum iti sta bine.
Daca esti grasuta sau ai picioarele prea subtiri sau strambe, este iarasi indicat sa porti ceva lung, pentru a le acoperii.
Niciodata nu arati tot, ca nu-i normal, adica, daca ai decolteu, nu porti fusta scurta. Doar o singura "descoperire" este de bun simt.
Aici, ai cateva sfaturi ajutatoare:
http://fasingur.info/......totdeauna/

| andreeabobo a răspuns:

Important este ca rochia sa fie eleganta, depinde si de tine si in ce te simti bine si confortabil.
Depinde si de locatia, daca este ceva foarte fancy atunci eu personal as opta pentru o rochie mai lunga eleganta.