| Yashmine a întrebat:

Buna TPU am o pereche de colanti taiati si as vrea sa-i port de revelion dar nu stiu cu ce sa-i asortez ce incaltaminte ce bluza sau tricou merge idei?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| xFakeSmilex a răspuns:

Sunt sexy, sunt moderni si au capacitatea de a-ti evidentia picioarele. Ii poti asorta cu o bluza cat mai delicata, insa care sa se evidentieze prin o anumita calitate: culoare, material, croiala. Astfel, poti opta pentru un animal print, pentru o bluza cu paiete sau in nuante metalizate, o camasa intr-o nuanta pastel puternica sau chiar una nude din cea mai fina matase.
Iar in picioare poti purta un pantof cu toc sau botine.

7 răspunsuri:
| Crissy_Crisulik_1994 a răspuns:

Poti purta niste balerini sau pantofi cu toc f inalt, dar mie imi plac mai mult balerinii. Poarta o bluza lunga, asorteaza o esarfa, si, daca ai, o vesta fara maneci, din blug sau din alt material care se asorteaza.

| MMaria98 a răspuns:

Pai la colanti merge sa iti iei niste botine [daca nu ai botine merg si pantofi]... si o bluzita putin mai lunga.nu peste fund...sa se incadreze :*! sper ca te-am ajutat

| AmanoYuno a răspuns:

Cu niste conversi(de orice fel) si cu un trcou pe umar sau normal intr-o culoare aprinsa daca, colantii sunt negrii si in bej sau negru daca, colantii sunt aprinsihappy

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Uite aici niste idei de tinute Craciun/ Revelion:

http://polly-lena.blogspot.ro/2012/12/christmas-outfits.html

| Flaviia16 a răspuns:

Cu un tricou/bluza simpla altfel o sa fi prea incarcata sau daca nu-ti plac bluzele simple poti lua o bluza cu un mic detaliu care confera tinutei o nota de eleganta si cu tocuri zic eu :d

| LolaLollita a răspuns:

O bluza cu umarul/umerii goi. Pantofi/Botine inalte.