| Clarissaaz a întrebat:

Buna TPU am o problem sper ca ma puteti ajuta:Eu m-am tuns zilele astea scurt (aveam parul lung inainte) si familia mea mi-a spus ca imi sta frumos rau mai frumos decat inainte cand m-am dus la scoala le-am arata la niste colege si au zis ca imi sta bine decat una a ras putin de mine si eu acum la scoala nu mai vreau sa imi dau caciula jos deoarece mi-e frica sa nu rada colegi de mine ce ziceti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Bice a răspuns:

Si eu aveam parul lung si m-am tuns scurt(pana la barbie).Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc, dar acum imi place.Sunt sigura ca esti frumoasa,indiferent de lungimea paruluiwinkingTotul tine de atitudine.Daca tu esti multumita cu noul look,cei din jurul tau vor fi nevoiti sa inteleaga acest lucru. Daca vei fi in continuare "complexata", colegii tai te vor tachina pe tema asta, fara sa constientizeze ca gresesc fata de tine. Sper ca te-am ajutat.

6 răspunsuri:
| anncky a răspuns:

Nu conteaza ce spun ceilalti, conteaza ce crezi tu

| l1feincolor a răspuns:

Stai calma, si eu am avut problema asta, am avut parul lung fara breton iar eu am vrut sa-mi fac breton, asa ca mi-am mai tuns si putin din par, dar bretonul mil tunsese prea scurt straight face. Si mie numi placea deloc. A doua zi cand m-am dus la scoala fetele de la mine din clasa au zis ca de ce m-am tuns ca am facut o prostie, ca imi statea mai bine inainte. Iar eu atunci chiar nu stiam ce sa fac, pentru ca nici mie nu-mi placea. Dar a treia zi cand m-am dus parca uitasera si nu mi-au mai spus nimic, iar dupa aceea mai trz mi-a mai rescut bretonul si a fost ok.
Ideea e ca daca tu crezi ca iti sta bine, nu ar trebui sa ti-l acoperi. Lasal asa, iar colegii o sa se obisnuiasca, iar pe parcurs o sa iti si creasca happy
Sper ca te-am ajutat love struck

| ionutzu94 a răspuns:

Nu mai fii si tu atat de fricoasa, ai incredere in tine si totul o sa fie bine, gandeste-te ca esti frumoasa si buna, si pe aia care rad de tine nu-i baga in seama incearca sa razi si tu sau poti sa razi si tu de ei, oricum invata sa zambesti mereu si sa nu fii suparata.
Noapte buna.

| Roxana_2291 a răspuns:

Si eu aveam; parul lung si cand m-am tuns toti au avut un shoc si ma intrebau de ce am facut prostia sa m tund, ei na, mie imi place, am vrut o schimbare, ma simt bine si nu-mi pasa de ce zic ei si pana la urma o sa creasca iar tongue

| Clarissaaz explică:

Va multumesc tuturor dar mie imi ie de prima zi cand o sa ma vada asa sunt sigura ca o sa rada toata clasa de mine si nu pot sa ii ignor pentru ca ma doare si pe minecrying.

| alex911 a răspuns:

Eu zic sa iti lipesti caciula de cap cu putin scuipat, sa fii sigura ca ramane acolo