Prima data dieta si exercitii draga. Incepe sa mananci, carne, lactate, cartofi, lapte, orice ce contine grasime. Insa nu te poti numai ingrasa fara sa faci exercitii, pentru. inaltimea ta incepe prin 15 flotari, 20 abdomene, 40 genoflexiuni, si daca se poate un sfert sau jumate de ora de fuga, asta ca sa ia efect si muschii sa se mareasca, dieta trebuie sa fie plina si regulata, si somnul, in acel timp muschii cresc, daca o sa ai febra musculara, atunci nu te opri si fa cat mai mult, in tot acel timp o sa ai un dublu efect ca si atunci cand nu ai febra. Eu asa am inceput cu flotarile, de la 20 la 30 si acum la 60, la abdomene de la 30, acum la 50 si genoflexiuni 70-80-100, avand in vedere ca ii vacanta fa toate acestea de 3 ori pe zi si o sa ai corpul dorit. Si fa sa ai motivatie. Si iti garantez ca dupa o saptamana, o sa ti se mareasca masa musculara, atat pe abdomen ca si pe brate si picioare si pe spate. Si daca poti adauga cat mai multe abdomene si flotari, asa o sa aiba efect.
Pentru fund fa genoflexiuni la greu. Daca vrei sa te ingrasi, poti sa te duci la nutritionist si iti recomanda el o dieta sa te ingrasi. In principal eu zic sa mananci mai mult, sa faci mai putin efort fizic si sa mananci mult de la kfc.
La înălțimea ta, ar trebuie să ai minim cu 10 kg mai multe pentru a avea un corp sănător. Mergi la un nutriționist. Dacă nu cunoști pe cineva, atunci mănâncă mese multe, dar mici și exerciții fizice
Incearca sa combini protein carbohidrati si grasimi... eu unul dimineata mananc o omleta din 2oua-3 cu ham si cascaval si cu paine neagra... sau branza dulce cu 2 oua fierte. si pieptul de pui sa nu iti lipseasca din dieta.la fel si vita curcan si porc tu ai nevoie si de grasimi. si multe exercitii fizice
Daca locuiesti la oras, roaga-ti parintii sa te trimita la dans/inot. Ambele sunt foarte bune. Prin sport si efort intens iti va creste si apetitul imediat. Inca un sfat ar fi sa mananci cat mai des, chiar si cate putin. Intre fiecare masa sa ai cel putin o gustare.
Prima data dieta si exercitii draga. Incepe sa mananci, carne, lactate, cartofi, lapte, orice ce contine grasime. Insa nu te poti numai ingrasa fara sa faci exercitii, pentru, inaltimea ta incepe prin 15 flotari, 20 abdomene, 40 genoflexiuni, si daca se poate un sfert sau jumate de ora de fuga, asta ca sa ia efect si muschii sa se mareasca, dieta trebuie sa fie plina si regulata, si somnul, in acel timp muschii cresc, daca o sa ai febra musculara, atunci nu te opri si fa cat mai mult, in tot acel timp o sa ai un dublu efect ca si atunci cand nu ai febra. Eu asa am inceput cu flotarile, de la 20 la 30 si acum la 60, la abdomene de la 30, acum la 50 si genoflexiuni 70-80-100, avand in vedere ca ii vacanta fa toate acestea de 3 ori pe zi si o sa ai corpul dorit. Si fa sa ai motivatie. Si iti garantez ca dupa o saptamana, o sa ti se mareasca masa musculara, atat pe abdomen ca si pe brate si picioare si pe spate. Si daca poti adauga cat mai multe abdomene si flotari, asa o sa aiba efect.
Mânâncă multă carne de vită sau de porc
De asemenea multă păine și incearcă să faci exercitii. squat, flotari cum poți, incearca sa iti surprinzi muschii cu, cat mai multa greutate