Pai in primul rand poti lua zynerit din farmacie costa in jur de 40 de lei, dar daca vrei 2 metode foarte bune pe care le folosesc:una pentru cosurile galbene, cele cu puroi: stoarce intr-un bol lamaie cu zahar, freaca bine sa nu fie asa aspru de la zahar si cu un tampn demachiant unge ceea ce ai obtinut pe fata...cat despre punctele negre este o alta metoda pe care o folosesc: cumpara de la magazin argila(se gaseste la kaufland si la hypermarketuri) si amesteca cu ulei de masline,vei obtine o crema destul de groasa pe care o aplici pe fata,de preferat seara,cand nu esti cu nimeni ca sa nu razi, sa fie intinsa perfect pe fata, stai cu ea vreo 3 ore si dupa aia te speli, ti se duc imdeiat osurile negre.:* sper ca iti va fi de folos>:d
Bună.
Încearcă și o mască pe bază de acid salicilic.
Dacă ești la pubertate, este o explozie hormonală. Uleiul de migdale dulci te mai poate ajuta.
Pa, pa.
Eu am folosit acum 3 ani un tratament extraodinar de bun! Erau niste fiole micute de la Floritene din care te dadeai de vreo 5-6 ori. Dupa ce te dadeai simtei niste piscaturi, iar intr-o saptamana tot ce tine de acnee (cosuri, pete, puncte negre etc) dispareau complet. Problema este ca n-am mai dat de aceste fiole...am vazut ca exista doar pe internet ( http://www.naturaplant.ro/......s_plus_AHA )...dar n-am facut niciodata comanda. Oricum sunt excelente!
Eu folosesc Isotrexin gel...si eu aveam probleme cu acneea si acum, dupa 3 luni, am un ten foarte curat pentru ca acest gel ajuta la exfoliere. Iti recomand sa folosesti acest gel, seara dupa ce te speli pe fata cu apa si sapun[dove simplu-eu asta folosesc], te dai cu gelul resprectiv pe zonele afectate. Dureaza cateva saptamani pana cand se vad imbunatatiri dar merita, e bun si pentru puncte negre [daca ai], usureaza scoaterea lor si vrevine aparitia, in plus face ca machiajul sa dureze mai mult. Sper ca te-am ajutat, stiu ce fel e sa ai astfel de probleme:-*
Uite aici cum arata gelul: http://www.google.ro/......tp?/imgres
Se gaseste in farmacii? cam cat costa?[nu ca ar conta pentru ca as da oricat numai sa fie bun si sa obtin efectul dorit}multumesc!
Da, se gaseste sin in farmacii si la plafar. Costa in jur de 32-34 de lei[difera de la farmacie la farmacie]
Multumesc:*
Cu pacere. sper sa te ajute
Aloia e cea mai buna pentru vindecarea acestor semne.
Eu folosesc o masca cu aloe si e foarte buna. Se gasesc in farmacii diverse produse pe baza de aloe. Sunt niste capsule gelatinoase pe baza de aloe, nu mai stiu cum se cheama, eu iau o capsula si o intep cu un ac, dupa aceea aplic gelul acela pe fata pe semnele rosii, poti sa lasi cat de mult vrei tu gelul sa actioneze, iar a doua zi ai sa vezi diferenta. Sau, daca ai aloe in casa e si mai bine. Rupi o frunza, o sfermi intre degete si aplici lichidul pe zonele rosii. In cateva zile incep sa-ti dispara petele.
Eu am incercat si alte produse pentru vindecarea zonelor rosii si nu au dat rezultate.
Sper ca te-am ajutat.
Bunăă
Eu folosesc zineryt și skinoren 2 ori pe zi (dimineața și seara). sunt foarte bune... înaine de a le folosi ar fi bine să dai pe față cu ceva care tonifică ( clean&clear)...și peste maxim 2 luni abia o să se mai observe.
Și dacă îți mai ramân cicatrici ( de la coșuri ). folosești URIAGE CICATRIVE.
Sper că te-am ajutat