| DianaAl98 a întrebat:

Am o problema cu parul happy. Este foarte bogat si pe langa asta am si firul gros, iar parul este cret. Folosesc placa de mai mult de un an. dupa ce fac baie parul meu arata groaznic :o. De obicei nu prea folosesc uscatorul de par, il las sa se usuce natural. Dupa ce il intind imi sta drept oarecum cca. 30 de minute, iar daca ies afara incepe sa mi se umfle groaznic..Nu stiu ce sa mai fac : am incercat si cu ceara de par, dar nu prea functioneaza, am incercat si cu diferiti produse de styling, dar nici un rezultat. Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| xoxolove96 a răspuns:

Acelasi tip de par il am si eu si aceleasi probleme. eu de obicei ma piaptan doar seara, iar cand ies din casa imi dau cu mana prin par sa nu se vada ca nu-i pieptanat dupa imi sta parul normal si nu am alte probleme cu el. sper sa te ajutbig grin

1 răspuns:
| AnnaCookie a răspuns:

Doamne de 1000 de ori Doamne! laughing Nu mai folosi PLACA! Mie mi-a distrus părul. Aveam un păr luung si frumos, şi mi l-a distrus. Fă-ţi nişte măşti de păr, îţi recomand eu una buna : ulei de ricin şi gălbenuş de ou şi poate si nişte miere dacă ai. Şi un balsam bun de par, şi să îţi iei o perie bună. NU MAI FOLOSI PLACA! laughing. O zi bună.