Trebuie s folosesti numai sampoane medicinale gen Alpecin - 15-20 RON
Ducray(Sabal, Squanorm, Kertyol)- astea-s mai scumpe 30- 40 RON sau de la Dercos Vichi - 40 50 RON, Stieprox, Mediket, Foltene.
Vezi ca au sampoane pentru [par gras. Eu de exemplu mi-am luat Squanorm (Ducray)- 50 RON si mi se ingrasa parul mai repede decat de obicei si acum mi-am luat alpecin pentru par gras, sa vad ce rezultate o sa am ca m-am spalat doar de 3 ori cu el si am inteles ca trebuie te speli mai mult timp cu el. Deci trebyuie sa gasesti unu care sa se potriveasca parului tau.
Ca sa te informezi mai bine intra pe site-uri precum farmablu, webfarm, farmaciastejara si cauti dupa produse pentru par sau dupa nume firme si o sa gasesti sampoanele de care ti-am zis. Or mai fi si altele nu stiu exact. Si daca te duci la dermatolog tot pe incercate ti le da. Eu unu m-am dus asta vara la una si mi-a dat doua sampoane, aveam dermatita seboreica. Pe unul l-am cumparat si nu a fost bun de nimic si dupa aia mi-am luat Selegel tot asa gasisem eu pe un forum ca e bun pentru matreata si l-am luat si a fost foarte bun. Chestia e ca mi se ingrasa parul foarte repede si acum caut unul care sa imi reduca excesul de sebum de le scalp. Sper sa reusesc. O sa mai intreb si pe doctora la care ma duc azi.
Eu am probleme si cu acneea si o sa ma duc chiar azi.
Asa ca vezi si tu
Pai eu zic sa folosesti sampoanele Elmiplantnaturale si un balsam tot de la Elmiplat :d funda?:d
Nu stiu nici un shampon, dar am un sfat pentru tine pentru ca si eu am parul gras ...cu cat te speli mai des pe par cu atat parul tau devine mai gras... sfatul meu : obisnuieste-te sa te speli la 4 zile pe cap si vei vedea ca parul tau nu mai este atat de gras, bine vara sa te speli mai des (la 2 zile ) si sa nu folosesti gel de par si sa incerci sa iti lasi capul liber (fara caciula sau shapka) pentru i iti lasa parul sa respire
Salut! Eu folosesc de multi ani acest sampon unic si la un pret foarte bun, vezi la 0744321172 si al:http://hi5.com/......otoUser.do
PinguinulSaltaret întreabă:
YoYo întreabă:
DaciaRomania întreabă: