| Cici4Mici a întrebat:

Am o problema cu parul. Mi se uleiaza foarte tare si nu stiu ce sa-i fac, nu mai are stralucire, nu mai are nimic. Ce pot sa fac?

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Spala-te mai des. Eu ma spal la 2 zile.

| shainitainii a răspuns:

Head & shoulders citrus fresh - au si un conditioner care se numeste la fel.

| Imstrong a răspuns:

Cumpara de la farmacie un sampon pentru par gras.
Fa-ti o masca de par care sa includa:
-un galbenus de ou
-jumatate de ceasca de iaurt natural fara fructe
-zeama de la o lamaie
amesteci si aplici pe par si stai asa 3-4 ore dupa clatesti.
Foloseste un balsam pentru volum.
Dupa fiecare spalare, clateste-te cu putin otet diluat cu apa si dupa samponeaza sa nu miroase parul.
Nu te spala la 2 zile, nu fa greseala asta o sa ti se ingrase mai tare. spala-te odata pe saptamana eu asa fac.
Sper ca te-am ajutat!
Funda?

| oanaro a răspuns:

Incearca acest tratament. Este minunat si dupa doar 2-3 aplicari vei avea un par superb. In plus, este facut din ingrediente naturale. http://www.tratamentchelie.aaz.ro

| dianabaumli a răspuns:

Eu mă confrunt cu aceeași problemă și coafeza m-a sfătuit să folosesc pudră de talc la rădăcini când m-i se fac pletele uleioase... Pudra absoarbă grăsimea și oferă mult volum părului. Pune pe mână puțin și apleacă-te pentru a ajunge mai bine la rădăcini. Apoi folosește pieptănul pentru a îndepărta excesul de pudră. Eu folosesc această metodă de mai bine de un an și îmi place mult mult.

| Mineツ a răspuns:

N-am avut problema ta dar a venit tata odata cu idea ca head & shoulders e mai bun decat alte sampoane, l-am incercat si cei drept la mine rezista parul 7 zile, il spal o data pe saptamana si n-am probleme. Nu stiu daca e chiar bine sa te speli de mai mult de 2 ori pe sapatamna mi-se pare ca asa parul se va obisnuii mereu cu spalarea repetata si se va uleii mai repede. Probabil ai incercat sa schimbi sampoanele de mai multe ori dar parul difera de la persoana la persoana nu tuturor le merge bine cu acelasi sampon!
Oricum secces! happy

| BiaBia25 a răspuns:

Folofeste un sampon pentru volum acesta iti va ridica parul la radacini si il va opri din a deveni uleios pentru o durata mai lunga de timp. sau foloseste un sampon pentru par gras.