Incearca sa iti iei tratament cu vitamina B cu care sa te dai inainte de a te da cu lac si eu patesc asta si mie mi-s ungiile asa.Dar de cand fac tratement cu vitamina B nu se mai rup.
Încearcă tratamentul de la Eveline Cosmetics. Am avut și eu aceeași problemă și acum am unghiile chiar tari. Nu e scump, deci nu pierzi mare lucru dacă nu funcționează. Testează-l
Asta e un zvon care l-am auzit, cica daca le dai cu lac ti se intaresc dar nu am testat sa vad daca merge, incearca si vezi ce rezultate da.
Asta faceam si eu pana azi cand am vazut ca lacul de unghii (top coat-ul) chiar dauneaza unghiilor deoarece il poti numi ca oja transparenta M-am uitat la un videoclip interesant despre acest subiect dar ma rog, zicea ca cel mai bine e sa ai o alimentatie sanatoasa deoarece din mancarurile pe care le consumi se duc proteinele in unghii. Si daca mananci numai fast food (ceea ce nu fac, sincer, dar nici nu am cea mai sanatoasa alimentatie) nu prea are ce sa se duca in unghii. Era o fata care explica in engleza, daca vrei clipu iti dau link xD-
Face reclama la tv de farmec help parca..are toate uleiurile esentiale..ricin,argan etc..informeazate la farmacie :* si eu am aceeasi problem.
Tine unghiile timp de 20 de minute in suc de lamaie amestecat cu ulei de masline, timp de 2 saptamani. Vei vedea efectul, am incercat si a mers))
Am vazut un clip cu o fata din India care vorbea in engleza si a facut asta si i-au crescut unghiile FOARTE mult in 10 zile.
-Apa calduta intr-un bol
-O lingurita de sare
-Ulei de masline
-Suc de lamaie
Si inca un ulei pe care l-a preparat ea cu ulei de masline si continutul din niste pastile de alea moi cu vitamina E pe care le poti sparge
Chestia e ca nu am toate ingredientele )