anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema :Cum pot slabi mai rapid la fata burtica si solduri? Am 12 ani si 37 kg.Am tinut diete si am facut sport si aerobic aproximativ 2 luni de zile. Burtica mea sa mai redus ajungand la kg mentionate mai sus. Dar acum nu stiu ce doamne sa fac sa slabesc in solduri! Ajutati-ma va rog frumos pentru. cel mai bun raspuns sau cele mai bune sfaturi dau funda+inteligent sau folositor.Va rog eu mult ajutati-ma.

Si am uitat sa mentionez ca am cautat pe net diete dar nu au fost specifice varstei mele. dati-mi diete simple dar cu rezultat super ok! De fapt vreau ori ce diete!

7 răspunsuri:
| Zoe_6740 a răspuns:

Ok pai: mananca multe fructe, nu manca seara, sau mananca un iaurt sau ceva usor si nu dupa ora 8. Fa in continuare sport si reduce ciocolata si fainoasele. Si 37 de kg sunt foarte bune pentru varsta ta, nu te descuraja, trebuie sa ai un corp frumos la 37 de kg.happy

| BadLuckBryan a răspuns:

Incerca sa nu mai manaci toate prostiile gen:mezeluri sau chipsuri.chiar zic ca nu e nevoie sa slabestiwinking. incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume

| InVisible99 a răspuns:

La 12 ani trebuie sa tii cont ca,corpul tau se dezvolta si nu poti sa renunti de la unele chestii,care sunt necesare unei dezvoltari mai ok...
Parerea mea este sa ai grija ce diete vei tine pentru ca esti prea mica ca sa te "joci" cu asa ceva plus ca problemele acestor diete pot aparea in timp...
Eu stiu ca aerobicul ajuta la modelarea corpului cat mai fain, nu ajuta asa mult la slabit, acum cum a venit caldura iesi la alergat sau incerca sa mergi la inot ca ajuta mult big grin

| Michy_1562 a răspuns:

Eu iti zic ca la 12 ani cu 37 e ff bine la tine nu este chestia ca esti grasa esti lata in solduri iar burtica o poti da jos cu niste exercitii abdominale iti voi da si un site unde poti sa vezi diferite metode http://www.sanatateata.com/frumusete/abdominale.htm eu eu eu am 13 ani si am putina burtica desi nu is grasa am 39 de kg da am pus deoarece mananc o gramada de prosti inca un lucru toate dulciurile care le mananci si mai ales cipsurile toate acele grasimi si calorii care le contine se depun in zona burtii deci incearca sa le mai raresti... (P.S sa nu faci exercitii abdominale ff multe faci vreo 3 din fiecare si pe zi ce trece maresti numarul lor daca nu faci asa risti sa faci o febra musculara in zona abdomenului de mori)

| anonim22378 a răspuns:

Incearca dieta asta doar daca te crezi in stare :ca mine merge dar nu otine pana la capatul puterilorbig grinaca apelezi la cura de slabire cu mere pentru a-ti detoxifica organismul poti pierde pana la 7 kg pe saptamana, dar numai daca esti suficient de perseverent si te tii de ea. Este foare posibil sa aiba efecte secundare (acnee sau dureri de stomac), insa acest lucru se datoreaza schimbarii stilului alimentar si in mod sigur nu o sa persiste.
In timpul acestei cure de slabire este aproape obligatoriu sa renuntati la bauturile racoritoare si sa va faceti timp pentru a va odihni mai mult.
Ziua 1 din cura de slabire cu mere:
Dimineata, la pranz si la cina incercati sa consumati numai mere.
Ziua 2 din cura de slabire cu mere:
Dimineata: 1 felie de paine integrala, 1 ou, mere
Pranz: gratar sau carne la cuptor plus o salată de legume usoara
Cina: mere
Ziua 3 din cura de slabire cu mere:
Mic dejun:, 2 mere plus un mic sandvis cu sunca
Pranz: salata din legume fierte – fara cartofi, peste fiert asezonat cu lamaie
Cina: lapte degresat cu cereale
Ziua 4 din cura de slabire cu mere:
Dimineata: mere
Pranz: salata verde asezonata cu zeama de lamaie, branza slaba in grasimi.
Cina: mere.
Ziua 5 din cura de slabire cu mere:
Mic dejun: un mic sandvis cu şunca plus un mar
Dejun: salata de verdeturi plus un morcov ras
Cina: mere.
Daca ati reusit sa respectati aceasta cura de slabire, in mod sigur o sa observati efectele benefice insa nu trebuie sa renuntati la stilul de viata sanatos si la cei 2 litri de apa zilnic.acum depinde si de corpul tau la varsta ta...e cam drastic sa stii mai bine te limitezi la niste ex fizice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa faci 100 de abdomene seara si dimineata la fel, dar i-ale incet. Eu mai puneam muzica in camera si incepeam sa dansez. Asa am pierdut cateva kg, te pup :*

| Andreea712 a răspuns:

Eu cred ca esti destul de slaba si nu trebuie sa slabesti deloc!