| YaYou a întrebat:

happy

am o problema...de fapt parul meu este o problemastraight face
il spal azi si maine dja e murdar asa uns straight face ca si cum as pune ulei pe el
poate sa imi spuna cineva de ce e asa :-s... si ce sa fac sa nu se mai faca asa repede? :-s

va rog ajutati-ma big grin
fundita happy

Răspuns Câştigător
| princess_9789 a răspuns:

Desigur.Mergi la o farmacie si spune treaba asta.
Farmacista o sa iti spuna ca ai probleme cu scalpul si iti va da un shampon foarte bun de acolo.Asta am facut si eu, numai ca am facut pentru matreata, caci ceva din comertul asta supraapreciat nu avea niciun efect!
Succes!

6 răspunsuri:
| Pinnacolada a răspuns:

Cred ca ai parul gras de aceea apare ca "uns". Poate si samponul este de vina. Uite aici
http://www.topsanatate.ro/articol/remedii-pentru-parul-gras-21325.html
Succes!

| bianca a răspuns:

Uite ceva scurt, niste reguli sfinte pentru problema ta:
- cumparati un sampon cu extract de musetel, sa fie natural
- nu iti aplica samponul pe pielea capului ci pe lungimea parului
- NU FOLOSI BALSAM!
- clatestete cu apa cat suporti de rece
- nu iti pieptana parul ud!

si eu am avut probleme si asa am rezzolvat!
succes happy

| Audrey. a răspuns:

Pai periajul parului poate fi de vina, daca te perii prea des. Asta duce la imprastierea secretiilor pielii capului pe par.
Inseamna ca ai par gras. Cauta un sampon pentru problema ta. Incearca sa nu le combini, daca nu vrei sa iti inrautatesti situatia. Incearca ceva pe baza de plante, ar trebui sa te ajute. Foloseste si un balsam, de asemenea eficient si recomandat tie.happy.

| pedobear a răspuns:

Parul pe care il ai acum e vechi si batran. Trebuie sa te tunzi zero si dupa ce iti va creste parul va fi matasos si moale ca in reclamele la sampon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stiti ca eu ma spal cu sapun de casa si nu am nici o problema. Parul mi se ingrasa mult mai greu (cand ma spalam cu sampon, oricat de bun ar fi fost, trebuia sa ma spal o data la 2 zile, dar cu sapun ma tine vreo 4).

Si am observat ca parul creste mult mai repede cu sapunul de casa.

Iar ca sa nu se simta vreun miros urat si ca sa-mi mai netezesc parul aplic balsam dupa, si miroase a balsam.

Cred ca e mai natural sapunul de casa fata de toate sampoanele care mai mult iti strica parul decat sa ti-l faca mai sanatos.

| morena_4541 a răspuns:

Trebuie sa folosesti un sampon potrivit tipului tau de par! daca te speli cu un sampon pentru par uscat, sau cu matreata de aceea se ingrasa! nu stiu daca e cazul la tine, dar si anticonceptionalele dauneaza parului, daca nu sunt potrivite organismului tau.asa mi s-a intamplat mie, si am renuntat la ele! aa, recomand masca de par latte de la kallos, e vreo 5-6 lei si e extraordinarahappynu vei mai avea problemehappy!