| andulovecrazy a întrebat:

Buna TPU.Am o problema.La ambele picioare am ca un,, gol" nu stiu cum sa va explic.La talpa dupa calcai am piciorul dus in interior prea mult. Ce credeti ca am? Trebuie sa ma duc la doctor? Mama mi-a spus este posibil sa port numai incaltaminte ortopedica. Sper sa ma ajutati, sunt foarte speriata

Răspuns Câştigător
| AlAndalus a răspuns:

Mama ta are dreptate ca trebuie sa porti un anumit tip de incaltaminte, pe care ti-o recomanda ortopedul.Dar nu e o boala, este forma anatomica a talpii tale. Spre ex. am o prietena a carei talpa este aproape plata (opusul problemei tale) iar medicul i-a recomandat sa nu poarte niciodata incaltaminte cu toc, pentru a nu avea pe viitor probleme cu coloana vertebrala.Asadar, forma talpii favorizeaza unele probleme medicale, dar acestea se pot evita! Sfatul meu este sa mergi la medic, deoarece tie iti trebuiesc si niste adidasi speciali daca faci sport. Poti cauta pe Youtube pentru. ca Mircea Badea comenta despre asa ceva in emisiunea sa spunand ca cei mai multi vanzatori de pantofi nu au cunostintele necesare pentru. a-ti recomanda incaltamintea iar cel mai sigur este sfatul medicului! Multa sanatate!
Funda?

3 răspunsuri:
| ancaanca a răspuns:

Hey. si eu sunt la fel ca tine.
nu e nimic grav. eu port tocuri. orice papuci. asa ee. fiecare om are pricior diferit.
funda?big grin

| Isabelamaria21 a răspuns:

Pai nu te speria draga, incearca sa te duci la un medic si el iti va spune ce trebuie.Noi putem sa ne inselam aici.

| deny_6633 a răspuns:

Nu trebuie sa te panichezi nu am idee ce poate fi dar tu fii linistita.mai vb cu cunostinte ...chiar si cu un medic nu ar fi nimic rau.