| Qwilda a întrebat:

am o problema m-am facut pe maini prima oara cu crema apoi cu bigul si am parul foare des sta in toate directiile sa ma fac cu epilatorul? daca da ce riscuri sunt adica am auzit ca imi ies bubite saddupa ce o sa ma fac cu epilatorul o sa creasca la fel de mult si lung laughing multumesc! Vot +funda!:X

Răspuns Câştigător
| Smile_5509 a răspuns:

Daca te faci cu epilatorul creste pe sub piele si doare pentru. ca se ia fir-cu-fir.Iti recomand sa te epilezi cu ceara sau benzi depilatoare.Eu m-am facut si creste greu subtire si putin.

6 răspunsuri:
| madasuk a răspuns:

Nu o saty creasca la fel de mult si lung! o sa fie mai rar si daca iti apar bubite inseamna ca te irity si trebuie sa te day cu aloe vera sau cu alta cremabatting eyelashes

| nobody5568hf a răspuns:

Pai incearca sa tai doar putin din varfuri! NU CU BIGUL SI NICI CU EPILATORUL! Deoarece intr-adevar exista riscul sa iti creasca par mult si lung!
Apropo nu o sa faci bubite! Mai bine era sa nu te epilezi pana atunci. Nu iti crestea atat par!
big grinbig grin Funda? sau macar vot! big grin

| ThinkPinkBb a răspuns:

Eu zic sa te faci cu ceara(la rece sau la cald)...eu asa ma facwinking

| ELLSSA a răspuns:

Sigur firele se vor rari, dar trebuie dat intr-o singura directie(asta ca sa nu mai creasca ele cum sunt acum pe mana ta). Acum depinde de pielea bratelor tare cat este de sensibila.Iit pot aparea sau nu acele bubite.

| Radaa a răspuns:

Pai bubitele dispar in urmatoarele ore dar mai bine ar fi sa te epilezi seara ca dimineata sa nu'ti mai apara si in cazu crescutului parul se rareste si nu creste asa de lung decat daca il lasi mult...

| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Nu nu iti ies bubite daca te fcai cu epilatorul.
Dar o sa iti creaza parul pe sub piele si e cam greu pentru ca trebuie sa scoti firele de sub piele.
Si depine si daca suporti sa te faci cu epilatorul
Mai bine fate cu crema sau du-te la salon si sa il faci sa nu mai creasca niciodata.
Sper ca am ajutat:*