Te poti costuma in vrajitoare sau in pirat. Iti poti face un ochi de pirat dintr-un petic negru si iti poti lua o salopeta neagra si un batic (pe care il pui pe cap) de ce culoare vrei tu. In clasa a 5-a si eu am fost costumata in pirat. Succes la alegerea tinutei potrivite! Sper ca te-am ajutat.
Sigur! uite o idee pe care am mai dat-o: balerina/dansatoare moarta...ai putea sa-ti iei o rochie mai veche si s-o tai toata(in colturi, la spate etc) sa te faci pe fata la ochi cu negru, dar sa para ca ai plans. Adica, ca si cum ar curge rimelul! ti-ai putea prinde parul in coc si sa-l zburlesti sau daca ai par scurt sa-l dai cu gel sau cu ceva in toate partile ca si cum ai fi electrocutata. Daca nu, fa-te gheisa. Si asta mi se pare genial, sa te faci toata alba la fata si buzele rosii sangerii, la ochi cu rimel negru mult, o rochie sau un halat mai lung, iti prinzi iar parul-n coc si iti pui doua bete cum au chinezoaicele sau daca nu il lasi asa si gata. Mai cauta pe net despre gheise in caz ca n-ai auzit. Mie chestia cu dansatoarea imi place mult.
Buna. am o idee si mai dragutsa. poti sa te faci in vampiritsa, colti, haine negre, cizme negre sh dintii iubesc costumatia aceasta.