Mergi la farmacie si cumpara un ulei de ricin...e pana in 10 lei.ai grija sa nu aplici mult.o sa iti creasca repede si sigur...intreaba si farmacista.bafta
Poti sa folosesti un accelerator de gene pentru crestere si revitalizare : http://www.genefalse.ro/Accesorii/Alte-accesorii/. Este posibil ca rimelul pe care l-ai folosit sa nu fi fost bun sau sa-ti fi cazut din cauza stresului... Renunta la rimel si cumpara-ti o pereche de gene false naturale, le aplici cu adezivul duo transparent, iar seara inainte de culcare aplici un stimulator de crestere!
Daca esti fata - ti-ai dat cu un rimel prost - da in fiecare seara cu ulei de recin - or sa creasca dar mai greu
Buna!
Poate au cazut din cauza rimelelui...
Da'te cu ulei de ricin si o sa vezi ca o sa iti creasa din nou.
Si eu cred ca le-ai necajit cu ceva. Vezi cu ce te dai sa nu iti distrugi si ochii, ca sunt mai valorosi decat genele.
E posibil sa cada din cauza rimelului, a fardurilor... daca ai probleme si cu caderea parului e posibil sa fie din cauza carentei de vitamina A. Este bun si uleiul de ricin dar la unele persoane provoaca alergii. Daca vrei sa-l folosesti, incearca-l pe o suprafata mica intai. Eu recomand un tratament cu vit.A... ajuta si la cresterea parului. Fundaa?
Ulei de ricin ca sa-ti cresca, trebuie sa te dai in fiecare seara. dar pentru ca iti cad trebuie sa te duci la un dermatolog sa-ti faci o serie de analize pentru ca s_ar putea sa ai o problema cu lipsa de vitamine din corp(stiu cazuri)