anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema crying mi'au cam cazut genele...mai am cateva. De ce au cazut? Si ce fac sa creasca repede?

Răspuns Câştigător
| bostoaica a răspuns:

Mergi la farmacie si cumpara un ulei de ricin...e pana in 10 lei.ai grija sa nu aplici mult.o sa iti creasca repede si sigur...intreaba si farmacista.bafta

7 răspunsuri:
| glamqueen a răspuns:

Poti sa folosesti un accelerator de gene pentru crestere si revitalizare : http://www.genefalse.ro/Accesorii/Alte-accesorii/. Este posibil ca rimelul pe care l-ai folosit sa nu fi fost bun sau sa-ti fi cazut din cauza stresului... Renunta la rimel si cumpara-ti o pereche de gene false naturale, le aplici cu adezivul duo transparent, iar seara inainte de culcare aplici un stimulator de crestere!

| negru30 a răspuns:

Daca esti fata - ti-ai dat cu un rimel prost - da in fiecare seara cu ulei de recin - or sa creasca dar mai greu

| BuburuzaZd a răspuns:

Buna!
Poate au cazut din cauza rimelelui...sad
Da'te cu ulei de ricin si o sa vezi ca o sa iti creasa din nou.happy

| Filip23 a răspuns:

Si eu cred ca le-ai necajit cu ceva. Vezi cu ce te dai sa nu iti distrugi si ochii, ca sunt mai valorosi decat genele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei mai bine du-te la doctor sa nu fie vreo infectie ceva, daca spui ca ti-au cazut aproape toate.

| cata0891 a răspuns:

E posibil sa cada din cauza rimelului, a fardurilor... daca ai probleme si cu caderea parului e posibil sa fie din cauza carentei de vitamina A. Este bun si uleiul de ricin dar la unele persoane provoaca alergii. Daca vrei sa-l folosesti, incearca-l pe o suprafata mica intai. Eu recomand un tratament cu vit.A... ajuta si la cresterea parului. Fundaa?big grin

| mariamagda a răspuns:

Ulei de ricin ca sa-ti cresca, trebuie sa te dai in fiecare seara. dar pentru ca iti cad trebuie sa te duci la un dermatolog sa-ti faci o serie de analize pentru ca s_ar putea sa ai o problema cu lipsa de vitamine din corp(stiu cazuri)