| ynna93 a întrebat:

Buna TPU.am o problema.parul meu se incurca, dupa ce`l spal folosesc balsam de la kalos se descurca.il tin in prosop sa se ma usuce si cand il sterg asa putin, inainte sa-l pieptan, iar se incurca si`l descurc cu peria dar cade destul de mult. ce pot sa folosesc sa numai fie asa incurcat?(mentionez ca mi-am tuns varfurile inspicate acu` doua zile, deci n`ar fi asta motivu`)Funda plus Vot.

Răspuns Câştigător
| iacob_2737 a răspuns:

Aplica spray pentru descurcare Avon sau in farmacii. O masca pentru parul fin care se incurca usortongue se gasesc in farmacii numai pe baza de plante.Foloseste un pieptene cu dintii foooarte rari.

8 răspunsuri:
| ynna93 explică:

Daca folosesc uscatrul se inspica mai repede.:-s

| ynna93 explică:

Care`i sprayu`l respectiv ca l`am cautat in catalog si nu-l ochesclaughing

| ynna93 explică:

Merci mult.

| iacob_2737 a răspuns:

Http://www.avon-shop.ro/......-3091.html Acesta este sprayul. Eu mi am comandat 5 bucati ca sa am pentru mai mult timp.

| gki1980 a răspuns:

Foloseste Pantene Aqua Light dupa spalare, care il si ajuta sa nu se mai rupa, sau un spray pentru descurcare de la Avon

| ForeverRock a răspuns:

Mai nu'ti mai usca parul tinandu'l intr'un prosop! foloseste uscatorul de par si o sa observi rezultatele...cel putin asa merge la mine...

| Princess_4668 a răspuns:

Incearca gliss http://www.gliss.ro/......epair.html e foarte bun :*

| dayenutza a răspuns:

Buna...si eu am patit l fel.dar acum folosesc un balsam d par de la avon.toate sunt bune. sper ca o sa ti fie si tie bun