Pai.te-ai gandit ca poate ei asa ii place sa se imbrace? Fiecare are stilul sau. Poate o reprezinta. Ar trebui sa o placi pentru ceea ce e, nu pentru felul in care se imbraca.
Parerea mea e sa o lasi sa se imbrace cum vrea, pe urma ar putea spune ca nu o placi asa cum e ea.Nu stiu ce alt lucru ai putea face, dar ca sa-ti dau un exemplu :mie imi plac si fetele care se poarta si se imbraca mai baietos, dar si cele normale(feminine). Deci cred ca problema e la tine, ar trebui sa o accepti asa cum e ea!
Bună!
Te-ai gâdit că prietena ta se simte bine imbrăcată așa? Cum ar fi să îți spun să te îmbraci altfel? Cam deranjant, nu?
Nu este singura care poartă haine așa, sunt mii de fete.
Te pup!
Atunci daca iti e rusine de ce mai iesi cu ea? Trebuie sa se schimbe ea pentru ca tu sa nu-ti fie rusine sa iesi cu ea pe strada? Dar cum vrei sa se imbrace? Ca toate picipoancele din ziua de azi cu decolteul pana in buric, fuste mini si pantofi cu tocul de un metru?
Cand ai spus ca iti e rusine de cum se imbraca, m-am gandit ca nu stie sa isi asorteze sau se imbraca prea vulgar, dar din moment ce asta este stilul ei nu trebuie sa te rusinezi. Si ironiile din pacate nu sunt bine primite de la iubit, asta ar scoate mojicia ta. Nu e frumos sa-ti bati joc! Nu haina il face pe om, ar trebui sa ii apreciezi sufletul nu cu ceea ce se imbraca azi, maine etc.
whatisthis19 întreabă: