| Skrillex91 a întrebat:

Am o problema si nu stiu ce sa fac.E vorba despre frumusete, aspectul fizic. Colegii mei ma cred urata( baietii) Eu ma vad frumoasa ( cateodata) sunt zile in care nu imi place cum arat si zile in care imi place. Eu sunt vanata sub ochi si nu stiu de ce > Colegii ma fac drogata. Problema e ca prietenele mele zic ca sunt frumoasa ( unele ) La fel si tata, mama nu prea spune pentru. ca e mai rece asa..Am avut o problema, anul trecut, la scoala baietii isi bateau joc de mine pentru. faptul ca aratam urat..deoarece acum 2 ani imi facusem o schimbare de look care nu ma avantajase. Apoi, vara arata mai bine dupa cu auzisem. Acum ei incep sa ii spuna ca sunt urata, dar nu mereu. Ii spuneti va rog ce sa fac? Sa nu mai fiu criticata.

Răspuns Câştigător
| Justme111 a răspuns:

Nu ii baga in seama..de arca ei sunt mai frumosi..ca sa le dai pese nas, poti spune ceva gen:azi incercam sa seman cu tine de aceea sunt asa..sau..chestii gen:vorbeste frumusetea universului...nu ii baga in seama, insa poti incerca sa folosesti un corector, ceva pentru cearcane sau cum le spui tu. :*

| Skrillex91 explică (pentru Justme111):

Am 13 ani laughing Nu cred ca e cazul sa folosesc corector...

| Justme111 a răspuns (pentru Skrillex91):

Na bine laughing)

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti o mana de bani ca sa trebuiasca sa te placa toti, nu esti nici conceptul redus de femeie din mintea unei societati bolnave

| ElenaMn a răspuns:

Păi dupa parerea mea tu nu ar trebui sa-i bagi in seama si ar trebui sa le raspunzi la fel de urat cum te jignesc ei pe tine facandu-te urata.Si daca ai 13 ani ce...nu poti folosi putin mackeup? Ar trebuie sa nu mai privesti lucrurile asa si ar fi bine sa incerci niste lucruri simple un corector, o crema de acoprire(fond de ten), un rimel sau un luci de buze. Parerea mea... dar in primul rand nu accepta sa te faca urata si arata-le ca nu e asa. Mult succes! :*